Efterlysning: Politiet leder efter mand fra brændt ejendom

Foto: Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Politiet har brug for hjælp i en "mistænkelig" sag, hvor en 68-årig er forsvundet fra sit hus, der gik i brand søndag morgen. Har du set noget?

Politiet har ikke haft held med at finde den 68-årige Kiehn Georg Andersen, der bor i den ejendom i Ruds Vedby, der brændte søndag morgen. De har derfor offentliggjort et billede af ham, og beder offentligheden om hjælp til at finde ham.

Tidlig søndag morgen stod Kiehn Georg Andersens hus i flammer, en brand som politiet finder meget mistænkelig. Den 68-årige mand var ikke at finde på adressen, der huset udbrød i brand, og det har ikke været muligt for politiet at opstøve manden fra Ruds Vedby endnu.

Hele søndagen har politiet derfor ledt efter ham med både hunde og droner, og i går mandag var der heller ikke held med at finde den 68-årige mand. Politiet kalder hændelsen mistænkelig, men de vil ikke nærmere ind på, hvad det præcis er, der får dem til at stemple hændelsen sådan.

”Jeg kan ikke komme ind på detaljerne af hensyn til efterforskningen, men der er nogle ting, der gør, at vi betegner hændelsen som mistænkelig,” det fortalte politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i søndags til TV2 Øst.

Foto: Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi

Politiet har brug for vidner

Det var klokken 06.09, at politiet fik en melding om, at der var brand i et hus i Ruds Vedby. I første omgang frygtede politiet, at der var beboere i huset, da der holdt en bil parkeret foran huset. Huset viste sig dog at være tomt.

Politiet har talt med naboer til Kiehn Georg Andersen for at høre, om de har set noget i forbindelse med branden, eller om de havde informationer omkring den forsvundne mand. Intet tyder dog på, at det har været tilfældet.

Politiet vil derfor gerne høre fra vidner, der eventuelt kender noget til branden i Ruds Vedby, eller om har set den 68-årige mand. Hvis du skulle have informationer, så kan du kontakte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

 

Dagens Gossip