Efterlysning: Politiet vil i kontakt med denne mand

Foto: Østjyllands Politi

Politiet vil gerne i kontakt med denne mand på billederne, men af hensyn til efterforskningen ønsker de ikke at fortælle, hvorfor de leder efter ham. Kan du genkende ham, kan du kontakte Østjyllands Politi.

Som oftest når politiet sender en efterlysning af sted, så plejer de at fortælle, hvorfor vedkommende er efterlyst. Det er ikke tilfældet i denne situation, hvor politiet leder efter en mand, der har været involveret i en hændelse i Randers, men hvilken hændelse det var, vides ikke.

Politiet beder dog fortsat om hjælp til at finde manden, som de har vedhæftet billeder af. De håber på, at en borger kan genkende manden, så politiet kan få ham identificeret og efterfølgende fundet.

Læs også

Advarsel: Hvis ‘Jens’ ringer, skal du lægge på

Østjyllands Politi ønsker af hensyn til efterforskningen ikke at komme med yderligere informationer, så det er udelukkende udseendet, som folk har at gå efter.

Foto: Østjyllands Politi

Manden formodens at være mellem 45 til 50 år gammel. Han har kort gråt hår og høje tindinger. På billedet er han iført en sort t-shirt med et norsk flag, mens han også bærer et par grå shorts og sorte sko.

Kender du manden på billederne, må du meget gerne kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Her er grunden til, at benzinpriserne er steget voldsomt på få dage

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip