Eftersøgning AFBLÆST: 62-årig far dræbt i bilulykke - 4-årig søn overlevede

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Den 62-årige John Laursen og hans 4-årige søn Peter er blevet fundet. De har været involveret i en færdselsulykke. Eftersøgingen er derfor afblæst.

Opdateret: Det er nu kommet frem, at den 62-årige John Laursen døde i forbindelse med ulykken.

Tidligere på dagen kunne de fleste medier berette om, hvordan politiet var i færd med at efterlyse den 62-årige John Laursen og hans blot 4-årige søn Peter.

Politiet indledte deres pressemeddelelse med, at den 4-årige søn kunne være i livsfare, og derfor var det meget vigtigt, at faren og sønnen blev fundet. Drengens mor fortalte, at hun havde talt med sønnen tidligere på dagen, men derefter hørte hun ikke mere fra dem.

Læs også

4-årig søn og far efterlyses: Frygter for drengens liv

Nu flere timer efter, at eftersøgningen blev igangsat, er den atter afblæst. Det viser sig nemlig, at den 62-årige John Laursen og den 4-årige søn har været involveret i et biluheld.

Politiet oplyser, at de to har været involveret i en færdselsulykke nord for Engesvang, men derudover har politiet ikke flere oplysninger. Det vides altså derfor ikke, om det har været en bevidst ulykke eller ej.

Efterlysningen var en af de mere seriøse af slagsen, og derfor var det danske forsvar også ude med helikoptere for at finde den 62-årige far og den 4-årige søn.-

Som nævnt er de nu blevet fundet, og derfor afblæses eftersøgningen.

Læs også

Målrettet indsats fra Politiet: De tager dig, hvis du gør dette bag rattet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip