Ekspert rystet efter at have læst Peter Madsens mentalerklæring: ‘Det er det skrappeste, jeg nogensinde har set’

Peter Madsens mental rapport ryster selv profesionelle psykologer. Foto: Scanpix

Peter Madsen er ikke sindssyg, men mentalundersøgelsen vidner om alvorlige afvigende karaktertræk, konkluderer rapport.

Retssagen mod Peter Madsen begyndte i torsdags den 8.marts, hvor at medier og borgere hørte flere uhyggelige detaljer om Peter Madsen afvigende adfærd.

Under retssagen blev der også løftet sløret for Peter Madsens mentalundersøgelse, hvor konklusionen ikke efter lader meget tvivl, skriver BT.

Her konkluderer rapporten fra Retslægerådet, at Peter Madsen er ‘en patologisk løgner med en svært afvigende personlighed’ med ‘narcissistiske og psykopatiske træk og uden empati, anger og skyldfølelse.’

Desuden beskrives Peter Madsen som ‘pervers og svært seksuelt afvigende,’ men Retslægerådet mener ikke, at Peter Madsen er sindssyg.

Læs også

17-årige bilist William blev chokeret over seddel i forruden: ‘Tak for at parkere som en idiot’

Alligevel er den meget kontante konklusion af Peter Madsens sind stærk kost for selv erfarne psykologer, herunder professor i psykologi Jørn Beckmann:

Peter Madsens mentalundersøgelse viser, at den anklagede mand har gemt på yderst psykopatiske træk. Foto: Peter Madsen: Polfoto/Kristine Kiilerich

- Den mentalerklæring er det skrappeste, jeg nogensinde har set. Og jeg har set mere end 100 mentalerklæringer. Specielt konklusionerne omkring hans psykopati og hans manglende empati viser, at vi her har at gøre med en meget afvigende personlighed, siger Jørn Beckmann til BT.

Rapporten blev i retten suppleret med gruopvækkende oplysninger om, hvordan Peter Madsen havde søgt på videoer med halshugninger, spidninger og hægning af kvinder på nettet.

Under et døgn inden den skæbnesvangre sejltur 10 august 2017 med den svenske journalist Kim Wall ombord,  havde Peter Madsen søgt på søgeordene halshugning, kvinde og lidelse.  

Læs også

Kvinde afviser mand efter date: Så skriver han den pinligeste besked i verden

Peter Madsen fastholder fortsat at Kim Wall døde som følge af en ulykke, men erkender at han parterede hende efter hendes død.

Retssagen mod Peter Madsen fortsætter den 21. marts, hvor afhøringen af Peter Madsen vil fortsætte.

Flere nyheder om Peter Madsen

Peter Madsens forsvarer røber: Sådan har han det nu

Peter Madsen forladt af sin kone

Peter Madsen i retten: Jeg har haft sex i ubåden

Kim Walls danske kæreste bryder tavsheden: Peter Madsen sendte pludselig en sms om aftenen

Svensk politi frikender Peter Madsen: Fingeraftrykkene stemmer ikke

 

Dagens Gossip