Kvinde afviser mand efter date: Så skriver han den pinligeste besked i verden

Skrevet af Henrik R

46 uger siden

|

30/06/2023
Der ventede kvinden en yderst smålig besked, da hun afviste den forsmåede mand. Foto: Scanpix
Der ventede kvinden en yderst smålig besked, da hun afviste den forsmåede mand. Foto: Scanpix
Da kvinden afviste ham dagen efter, fandt han på en yderst smålig straf.

Dagens topnyheder

Det er en svær øvelse at date.

Nogle gange kan man skrive sms’er og ringe sammen i flere uger, og når man så mødes ansigt til ansigt, så gælder det om at holde fast i bordet for ikke at løbe ud af døren.

Men oftest er det bare ikke helt let, og derfor bliver man nødt til at skuffe nogen, hvis kemien ikke helt er der. Det måtte en britisk mand sande, da en kvinde sagde pænt nej tak dagen efter.

Men det faldt ikke i god jord hos manden, der skrev en ufattelig pinlig besked tilbage, der er blevet delt vidt og bredt på det sociale medie Reddit, skriver Mirror.

Da manden havde skrevet tak for en god aften, så ventede der denne besked fra kvinden næste morgen:

Det var denne pinlige besked, der ventede kvinden, efter hun havde sagt pænt nej tak til date nummer to. Foto: Reddit

"Ingen årsag. Jeg tror ikke, at der er meget kemi mellem os, så der bliver ikke nogen anden date. Men det var skønt at møde dig og jeg ønsker dig alt det bedste," skrev kvinden i sin afvisning. Den besked faldt dog manden for brystet:

"Det synes jeg også, du er slet ikke min type. Det var ikke en sjov aften, men jeg betalte også 70 kroner for din drink. Jeg troede, du ville bestille noget mere almindeligt at drikke. Jeg betalte 15 kroner for min drink, men 70 kroner for din."

"Det er alt for meget. Du drak en kæmpe flaske på vores første date, og det behøvede jeg ikke at betale. Betal venligst pengene tilbage. Jeg forventer at få 70 kroner igen," hvorefter manden skriver sine betalingsoplysninger.

Flere end 26.000 brugere på Reddit har læst den pinlige besked, hvor størstedelen af brugerne mener, at manden bør stikke piben ind.

"Hvis han er så bekymret for sine penge, så skal han ikke tilbyde at betale til at begynde med," skriver en anonym bruger på Reddit.