‘Evnesvage snotskovl’, ‘fedtfjæs’ og ‘hjernedøde hængebugsvin’: 55-årig mand idømt fængsel for at svine alt og alle

Foto: Polfoto

En 55-årig mand har fået en fængselsdom for at sende både hån og trusler efter en lang række personer.

Det gik ikke stille for sig, da en 55-årig mand fra Vestsjælland for nylig blev stillet for retten på grund af sit voldsomme sprogbrug.

Den rasende mand stod tiltalt for at have overfuset og tilsvinet både læger, sygeplejersker, politibetjente og kommunale embedsmænd både verbalt og på skrift. Det skriver SN.dk.

Og mandens liste af edder, ukvemsord og voldsomme udtryk må siges at være både kreativ og langt over stregen.

Læs også

Hospital dropper omdiskuteret rygeforbud

‘Fuldfede fatsvage røvpumpende skvatpissere’, ‘hjernedøde hængebugsvin', ‘klamme baggårdsklud’, ‘evnesvage snotskovl’ og ‘spastikerhjernelamme aber’ var blot nogle af de hensynsløse kraftudtryk, som manden havde overhældt de kommunalt ansatte med.

Disse mange smædeord resulterede i sidste ende i en sigtelse, men da manden for nylig stod i Retten i Roskilde, holdt han sig stadig ikke tilbage - heller ikke overfor den kvindelige dommeren, som han fik kaldt ‘en møgso’.

Læs også

Linse efter premiere på nyt program: ‘Aftenen endte i et mareridt’

Efterfølgende modtog dommeren også flere mail, hvori han tiltalte hende ‘dit uformelige badedyr’, ‘lorteluder’ og ‘fedtfjæs’.

De vrede mails skyldtes muligvis, at retten fandt ham skyldig i både hån og trusler og idømt ham fem måneders ubetinget fængsel.

Straffen omfattede dog også besiddelse af flere slagvåben samt en sabel, som manden havde liggende i sin lejlighed.

 

Dagens Gossip