Fængselsstraf for at ytre: “Du burde hænges op i dine klunker”

Foto Ritzau Scanpix

En 29-årig mand er blevet idømt 20 dages betinget fængsel, efter at han ytrede nogle grove ting på Facebook.

I slutningen af sidste uge kom det frem, at en kvinde var blevet sigtet for at skrive dødstrusler mod Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan.

Kvinden havde i et kommentarspor skrevet, om der ikke snart var en der kunne sende en kugle for panden af politikeren, og det kostede altså en sigtelse hos politiet, der i værste fald kan sende kvinden to år i fængsel.

Læs også

Danske restauranter tager ekstra beløb fra gæsterne

Nu er der så kommet endnu en sag, der omhandler trusler på Facebook, og her er en 29-årig mand blevet idømt en betinget fængselsstraf på 20 dage.

Det er Viborg Folkeblad der kan meddele, at en 29-årig mand har fået en betinget fængselsdom, efter at han sendte en besked til en anden mand.

Du burde hænges op i dine klunker og tæskes til døde

Blandt beskederne lød det blandt andet:

“Jeg synes også, du burde hænges op i dine klunker og tæskes til døde med et bat, ikke fordi jeg forholder mig til noget rigtigt eller virkeligt, men bare fordi jeg synes, du er et dumt svin, der skal afgå ved døden, bare sådan fordi,” lød det fra den 29-årige mand.

Ifølge Viborg Folkeblad så indrømmede den 29-årige mand, at han havde sendt beskederne. Han var dog slet ikke enig i, at der var tale om trusler, da de to mænd blot udvekslede deres meninger i en debat om narkotikamisbrug.

Retten var dog ikke enig i den 29-årige mands udlægning, og derfor fik han altså en dom på 20 dages betinget fængsel.

Læs også

59-årig mand gjorde det værst tænkelige, da konen sagde nej til sex

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip