Familie fra Holbæk finder mærkelig skraldesæk bag garagen: Bliver skrækslagne, da de flytter den

Nu er sagen endt på politiets bord.

Der ventede en familie fra Holbæk et grusomt syn, da de lørdag kiggede i en skraldesæk, som stod på bagsiden af deres garage.

Sækken var bundet med en knude, og der var en flænge i den. Gennem flængen kunne familien se, at den var fyldt med skrald - primært tomme bøtter kattemad. Det var desværre ikke det eneste, sækken indholdt, skriver sn.dk.

Da familien flyttede på sækken, opdagede de, at der lå seks små kattekillinger i den. Tre af dem var døde, hvoraf den ene manglede hovedet. Tre andre var i live, men voldsomt afkølede.

Læs også

Den rystede familie kontaktede Dyrenes Beskyttelse i Holbæk. Her måtte dyrlægen aflive den ene kat, mens de to levende fik varme og mælk og blev kørt til en plejefamilie.

Sagen er nu meldt til Midt- og Vestsjællands Politi.

Sækken indeholdt ud over killingerne en stor mængde emballage til kattemad, loppemiddel og mælkeerstatninger til killinger. Derfor er formodningen, at killingerne stammer fra et hjem med mange katte.

Læs også

To døde hunde fundet i hul med madskåle: Nu efterlyser Dyrenes Beskyttelse hundenes ejere

Dyrenes Beskyttelse opfordrer gerningsmanden til at give sig til kende. Især for at få hjælp til resten af det hold katte, som vedkommende sandsynligvis har og lader til ikke at kunne styre længere.

 

 

Dagens Gossip