Familieopgør endte fatalt: Tre personer anholdt

Foto: Shutterstock

Det er blevet oplyst, at tre mænd på henholdsvis 19, 24 og 54 år er blevet varetægtsfængslet efter et familieopgør, der så en 55-årig mand miste livet.

Der udspillede sig et drama i Nivå, hvor to familier kom op i et drabeligt opgør. Det er blevet bekræftet, at en 55-årig mand har mistet livet, mens en 30-årig mand fra samme familie blev stukket i siden.

Det startede i køkkenet, men det endte i haven, hvor den anden familie måtte værge for sig med havemøbler, skriver Sjællandske Medier.

Læs også

Mor og datter stukket ned: Politiet efterlyser denne mand

De tre mænd var søndag i grundlovsforhør, hvor de efterfølgende er blevet varetægtsfængslet i fire uger. De er alle blevet sigtet for manddrab og forsøg på manddrab.

Bragt til hospitalet i kritisk tilstand

Det bliver rapporteret, at både den 55-årige og den 30-årige var i kritisk tilstand, da de ankom til hospitalet. Den 30-årige er nu i stabil tilstand, men den 55-årige blev erklæret død kort tid efter, de ankom.

Politiet mener, at konfrontationen mellem de to familier var planlagt. Det er dog ikke noget, som de to af de anklagede kan nikke genkendende til. Den tredje har delvist erkendt hændelserne.

Læs også

Mor anklaget: Filmede og assisterede under voldtægter af sin egen datter

 

Dagens Gossip