Mor anklaget: Filmede og assisterede under voldtægter af sin egen datter

Foto: Shutterstock.com

Den 47-årige kvinde deltog ifølge politiet i mindst 18 voldtægter af sin datter og filmede dem, mens hun også hjalp til.

I dag i Aarhus starter en retssag mod en 47-årig kvinde. Hun er anklaget for at have filmet og assisteret flere overgreb og voldtægter af sin egen datter.

Læs også

Cecilie Beck i voldsomt uheld

Det skriver Lokalavisen.

Overgreb og voldtægter fandt, ifølge anklageskriftet, sted  i 2016-2017 i hjemmet i Ebeltoft, pigen er i dag 11 år. Voldtægterne var kvinden ikke alene om at udføre. Det skete med en 59-årig aarhusiansk mand, som bleve anholdt i august 2019. Han begik efterfølgende selvmord i arresten ved at hænge sig selv.

Havde gjort det med flere.

Den aarhusianske mand var også indblandet i en anden lignende sag.

Udover de to blev en nu 50-årig kvinde fra Hjørring i Nordjylland anholdt i samme sag. Den nordjyske mor blev tidligere på året dømt. Hun blev i byretten idømt et år og otte måneders fængsel, men Landsretten skærpede senere dommen til to år, oplyser Lokalavisen. Moren fra Hjørring havde sammen med den aarhusianske mand i 2016 eller 2017 voldtaget sin egen datter, som i dag er 15 år. Sammen bedøvede de datteren og misbrugte hende. Den nordjyske mor begik senere flere overgreb mod datteren og filmede det.

Moren fra Ebeltoft skulle have assisteret under voldtægterne og forsøgt at presse den dengang 8-årige datter til ikke at gøre modstand. Sagen er berammet til fire dage, og der dommen forventes at falde i slutningen af oktober.

Læs også

Bland selv-sliks drama i Rema 1000 - 29-årig kvinde anholdt

 

 

 

Dagens Gossip