Familietragedie: 7 børn omkommet i ildebrand

Foto: Shutterstock.com

En tragedie har ramt en syrisk familie, da deres hus pludselig udbrød i brand. Parrets syv børn er alle omkommet, mens det er uvist om manden overlever.

Artiklen indeholder sponsoreret links

Tirsdag morgen skulle vise sig at være en frygtelig morgen for en familie på ni personer, da deres hus pludselig gik op i flammer. Mens manden og konen i skrivende stund er indlagt på hospitalet, hvor kvinden ser ud til at være sluppet med mindre skræmmer, stod det desværre slemt til for parrets 7 børn, der alle omkom i ildebranden.

Familien er ifølge de canadiske medier fra Syrien, og der meldes ikke noget ud om, hvordan ildebranden pludselig begyndte. Ifølge naboer hørte de et stort smæld og en kvinde der skreg omkring klokken 00:30. Da hun gik ud for at se efter, hvad der var sket, kunne hun se moren der lå på græsset og bad, mens hun råbte efter 112.

”Hun sagde, at børnene stadig var indenfor,” lyder det fra naboen, der fortalte, at manden var forbrændt flere steder på kroppen.

”Det var frygteligt. Vi ringede til 112, men det tog lang tid om at komme igennem, formentlig fordi, at alle andre også ringede til 112 på samme tid,” lød det fra naboen ifølge det canadiske medie ctvnews.

Tre børn omkom under ildebranden, mens fire børn blev indlagt på intensiv. Politiet har desværre senere bekræftet, at de fire børn ikke overlevede. Mandens tilstand er fortsat kritisk, mens kvinden ser ud til at slippe fra branden med små fysiske skrammer.

 

Læs også

Lærer krænkede elev: Nu skal kommunen betale 17.000 kroner i erstatning

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip