Far fra Horsens dømt for vold mod 10-årig søn

Kristine Bugbee

359 uger siden

|

31/08/2017
112
Foto: Polfoto/NORDE ERNST VAN
Foto: Polfoto/NORDE ERNST VAN
En 34-årig mand fra Horsens er blevet idømt 20 dages betinget fængsel for vold mod sin 10-årige søn.

Dagens topnyheder

En 34-årig far er blevet dømt for vold mod sin søn. Ved Retten i Horsens blev manden onsdag kendt skyldig i vold mod sin 10-årige dreng.

Faderen nægtede sig skyldig i anklagerne, men dommeren og de to domsmænd fandt ham skyldig på baggrund af bevisbyrden i sagen. Det skriver TV 2 Østjylland.

Volden fandt sted i december sidste år, da manden slog sin søn på panden, så der blev efterladt et mærke. Han rev ham desuden i venstre øre, så der ligeledes blev efterladt mærker.

- Retten lagde vægt på drengens troværdige forklaring til politiet, som blev underbygget af en vidneforklaring. Forklaringerne var derudover underbygget af flere fotos, hvorpå der sås læsioner, ligesom der var konstateret læsioner ved en lægelig undersøgelse af drengen, siger anklagerfuldmægtig ved Sydøstjyllands Politi, Rie Brandi, i en pressemeddelelse. 

En enig domsmandsret fandt den 34-årige far fra Horsens skyldig i vold og idømte ham 20 dages betinget fængsel med en prøvetid på et år. 

Den forholdsvis milde strafudmåling blev givet på baggrund af skadernes begrænsede omfang samt den tiltaltes gode personlige forhold. Herunder at han ikke tidligere er straffet. 

Manden har ikke valgt at anke dommen.

Maria er træt af folks mistroiske blikke: 'Lad nu være med at være dommer over for mig’