Far havde hash og kokain med i børnehave

Foto: Marielundskolen - Google Maps

Der er mange steder, man ikke bør medbringe narkoti. Et af de steder er børnehaven. Det fandt en 40-årig far ud af, da ansatte fandt en pose med hash i barnets garderoberum.

Det er alment kendt, at selvom det ofte er en velsignelse at få børn, så kan det også være udmattende og hårdt. Derfor tyer mange forældre til opkvikkende hjælpemidler blandt andet i form af kaffe, men en 40-årig far havde valgt at tage skridtet videre.

Han var nemlig i besiddelse af både hash og kokain, da han blev fanget af politiet tilbage i november.

Personalet i børnehaven havde fundet en pose med hash i det garderoberum der tilhørte barnet til faren. Det fik dem straks til at anmelde det til politiet. Politiet mødte kort efter op i børnehaven, hvor den 40-årige far var til møde, og der viste en kropsvisitation, at han også var i besiddelse af kokain.

Ikke nok med, at manden havde opbevaret hash i barnets garderoberum, og at han selv havde kokain på sig, så fandt politiet også en stor mængde narkotika, da de ransagede mandens bopæl og arbejdsplads. Her fandt de i alt 6.5 kilo hash, 80 gram kokain og 33 gram amfetamin. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Skal fængsles i næsten to år

Episoden der fandt sted den 29. november i Marielundskolens førskole-afdeling, har netop fået sin konklusion. Den 40-årige far har netop været for retten, og her er han blevet idømt et år og ni måneders fængsel.

Sagen blev ført som en tilståelsessag, da den 40-årige far blev fanget med fingrene i kagedåsen, og efterfølgende indrømmede, at han var i besiddelse af det med henblik på videreoverdragelse.

Sydøstjyllands Politi skriver, at manden direkte efter sin dom er blevet kørt til afsoning, hvor han altså skal sidde inde indtil december 2020.

Læs også

Mor kastede 5-årig søn ud fra balkon på 20. etage

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip