Mor kastede 5-årig søn ud fra balkon på 20. etage

Det vides ikke hvorfor, at en 37-årig mor valgte at kaste sin 5-årig søn ud fra en balkon, inden hun selv valgte at hoppe efter.

Mandag aften ankom politiet til et frygteligt scenarie, da en 37-årige mor og hendes 5-årig søn blev fundet livløse på jorden.

Efterforskning har sidenhen vist, at den 37-årige mor, der er identificeret som Solanye Virginia Matos, selv havde kastet sin 5-årige søn ud over balkonen fra 20. etage, inden hun selv valgte at hoppe i døden.

Da politiet kom frem til gerningsstedet, fandt de den 5-årige dreng der livløst lå på en udendørs terrasse på 6. etage. Han fik med det samme hjertemassage og blev kørt til hospitalet, men blev erklæret død inden ankomst.

Moren blev fundet i et buskads i nærheden af hendes søn, og hun blev erklæret død på stedet.

”Hun truede med at hoppe”

Tragedien er kommet som et chok for både venner og familie, da de fortæller, at der slet ikke havde været nogle tegn på, at moren eller hendes lille søn skulle have været i fare. Brandmænd fortalte dog til politiet, at de modtog et opkald fra et familiemedlem, der fortalte, at en kvinde ved navn Solange havde truet med at hoppe.

Beboer i bygningen var rystede over, at hændelsen fandt sted i deres bygning, hvor der ellers aldrig sker noget.

”Jeg elsker det her område, og jeg har aldrig set noget mærkeligt her,” fortæller Roberto Junior der var nabo til den 37-årig mor og hendes søn ifølge The Mirror

Det er anden gang indenfor få dage, at politiet i USA er blevet tilkaldt til en hændelse, hvor en mor er forsøgt at hoppe i døden med sit barn. I tirsdags blev en 24-årig mor arresteret, da hun kastede hendes 1-årige søn ud over en balkon og efterfølgende hoppede efter.

Begge to overlevede og moren er efterfølgende blev anklaget for forsøg på manddrab.

Læs også

Mor skulle flyve 10 timer med spædbarn: Se hendes rørende gestus

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip