Fik ikke det hele med: Politi overså sandal med resterne af en fod

Foto: Shutterstock

En pårørende til 85-årige Magnhild fik sig sit livs chok, da hun søndag gjorde et uhyggeligt fund.

Tidligere i dag rykkede et stort hold politifolk ud, bevæbnet med skovle, grebe, metaldetektorer og hunde satte de kursen mod det sted, hvor 85-årige Magnhild Hansen blev fundet død den 12. december. 

Den 85-årige kvinde forsvandt fra sin bopæl i Skibinge uden for Præstø omtrent et halvt år tidligere. Det var en jæger der gjorde det triste fund tilbage i december - og i søndags gjorde en pårørende endnu et hårrejsende fund på stedet.

Læs også

Lige nu: Indfører nye restriktioner i Danmark

Jeanet Egelund Nielsen, hvis far er nevø til Magnhild var søndag ude på findestedet. Blot få skridt fra det sted, hvor politiet havde skrabet i jorden, fik hun øje på et uhyggeligt syn - en lys sandal med resterne af en fod og noget der lignede en nylonstrømpe. Jeanet genkendte straks sandalen, som tilhørte Magnhild. Det skriver Ekstra Bladet.

Gik i panik

“Og så panikkede jeg og begyndte at græde og ringede til min far,” fortæller hun til Ekstra Bladet.

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland- Falsters Politi fortæller, at liget var i ringe forfatning og at området det blev fundet i, er et sumpet område hvor liget til dels har ligget under vand. Derfor opdagede politiet ikke sandalen med foden i første omgang. 

I dag er der derfor blevet lavet endnu en afsøgning af området, for at sikre sig, at der ikke er yderligere materiale på stedet, som kan være relevante for sagen.

Læs også

Mads Steffensen i kraftig modvind efter afsløring

Politiet fortæller at området har været afsøgt med hunde flere gange - også efter at liget blev fundet. 

Magnhilds briller indgår også i afsøgningen af stedet i dag, da de ikke er blevet fundet. Familien fortæller at Magnhild ikke ville forlade hjemmet uden, men brillerne blev ikke fundet på stedet. Politikommissæren forventer at kunne fortælle nyt om resultatet af eftersøgningen senere tirsdag eftermiddag.

 

 

Dagens Gossip