Flere personer omkommet i togulykke på Storebæltsbroen

Foto: Shutterstock.com

Flere personer er omkommet i en togulykke på Storebæltsbroen, hvor et DSB-lyntog ramte sammen med dele af et tag fra et godstog.

Klokken 07:30 i morges skete en ulykke på Storebæltsbroen, da et lyntog fra Sjælland mod Fyn kolliderede med hvad der viste sig at være en del af et tag fra et godstog. Toget måtte foretage en hård opbremsning, og i første omgang lød det fra DSB, at otte passagerer var lettere tilskadekomne.

Nu oplyser Fyns Politi dog, at det desværre er gået langt værre til, og flere personer har således mistet livet i togulykken på Storebæltsbroen.

”Fyns Politi kan nu bekræfte, at flere mennesker har mistet livet i togulykken på lavbroen over Storebælt. Politiet har lige nu ikke yderligere oplysninger om de dræbte eller om antallet af omkomne,” skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Passagerer på toget bør kontakte pårørende

Indtil videre meldes der ikke, hvor mange passagerer der har mistet livet, men politiet opfordrer på det kraftigste til, at passagerer der har været involveret i ulykken, kontakter pårørende omgående, så de ved, at de er okay.

Politiet har oprettet et evakueringscenter i Nyborg for de passagerer, der var ombord på toget. Det er beliggende i Nyborg Idrætscenter, og der vil i første omgang ikke være adgang for pårørende. Til gengæld vil der være et psyko-socialt beredskab, der skal hjælpe passagererne fra ulykken.

Storebæltsbroen er i øjeblikket lukket.

Læs også

Per skulle 12.7 kilometer i Taxa - Betalte næsten 1.000 kroner

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip