Forældrepar fra Horsens tiltalt: 7-årig søn blev spændt fast på madras og tæsket med bælte

Nils Würtzenfeld

368 uger siden

|

29/06/2017
112
Foto: Polfoto/NORDE ERNST VAN
Foto: Polfoto/NORDE ERNST VAN
En uhyggelig sag om særlig grov vold mod en syvårig dreng kom i dag for retten i Horsens. Her står drengens forældre tiltalt for at have mishandlet ham over en periode på halvandet år.

Dagens topnyheder

Et midtjysk forældrepar skal torsdag og fredag for retten i Horsens, hvor de står tiltalt for at have mishandlet deres syvårige søn over en periode på halvandet år.

Begge forældre står tiltalt for legemsangreb af særlig rå og brutal karakter. Det fremgår af anklageskriftet fra Sydøstjyllands Politi, hvori der også står oplyst, at mishandlingerne har fundet sted i perioden fra 15. januar 2015 og frem til 7. juni 2016 på familiens bopæle i Horsens.

Det skriver Horsens Folkeblad.

I anklageskriftet er det blandt andet forklaret, hvordan forældrene daglig har spændt drengen fast til en madras med en barnevognssele, som de låste med en karabinhage.

I flere tilfælde lod de ham sove fastspændt på den måde i bryggerset, mens drengen var ude af stand til at vende sig eller komme fri.

I flere tilfælde blev drengen også udsat for vold, og den 27-årige mor, står blandt andet tiltalt for at have slået ham med et bælte på fødderne, benene og på overkroppen.

Forældrene har også taget halsgreb på den i dag syvårige dreng, ligesom han også skulle være blevet trådt på halsen, mens han lå ned.

Drengen er også blevet rykket så hårdt i øret, at det gik løs - dog uden at ryge af.

Ifølge Horsens Folkeblad fik politiet kendskab til sagen, da drengen selv skulle have fortalte om mishandlingen på sin skole ad flere omgange.

Herefter gik skolen til politiet, som akutbehandlede anmeldelsen og foretog videoafhøringer af drengen og hans storebror.

Herefter valgte man at foretage en frivillig anbringelse af drengen uden for hjemmet, mens efterforskningen fortsatte

Begge forældrene nægter sig skyldige i alle anklager om mishandling, og i retten har moderen blandt andet forklarede, at drengen blev spændt fast på grund af  søvnproblemer.

- Han sov meget uroligt, og han rendte rundt i huset om natten. Kravlede op i vindueskarmene, tog mad i skabene og tog ting ud af opvaskemaskinen. Derfor spændte vi ham fast, og det fik ham til at falde til ro, forklarede moderen ifølge Horsens Folkeblad i retten.

Læs også: Nordjysk mor tævede sin lille datter med grydeske, fluesmækker og knytnæveslag i årevis