Forfærdelig sag: 17-årig pige og 50-årig mand dømt for voldtægt

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

Der er nu fældet dom i en forfærdelig voldtægssag, hvor en blot 14-årige pige blev voldtaget af en henholdsvis 17-årig pige og en 50-årig mand.

En frygtelig sag har været oppe at vende i retten i Nykøbing Falster, hvor der skulle fældes dom over en voldtægt af en blot 14-årig pige. Det var dog ret atypisk, at den ene af de tiltalte i sagen var en blot 17-årig pige, mens den anden var en 50-årig mand.

Ifølge mediet Folketidende var den 14-årige alkoholpåvirket, og derfor var hun ude af stand til at stoppe hændelsen, som beskrives som værende voldtægt og anden kønslig omgang end samleje.

Læs også

Ny ændring rammer op mod 2 millioner danskere: Forventer kaos

Mediet skriver, at den 50-årige mand begyndte voldtægten af den 14-årige pige, mens hun lå og sov, og da hun vågnede fortsatte han med et voldtage hende. 

Det skulle være herefter, at den 17-årige pige begyndte at overvære voldtægten, inden hun også selv begyndte at deltage. Hun skulle have befølt den 14-årige pige på overkroppen, mens den 50-årige mand voldtog hende.

Folketidende skriver at der senere samme nat blev begået endnu et overgreb på pigen. Den 17-årige skulle nemlige have begyndt at udøve oralsex på den 14-årige pige.

Dømt til fængsel

Både den 17-årige pige og den 50-årig mand er blevet dømt i sagen. Den 50-årige mand fik en dom på et år og otte måneder, mens den 17-årige pige har fået en dom på et år og seks måneder. Det er dog kun seks måneder, som hun skal afsone i fængsel, mens hun i den resterende periode vil være under opsyn.

De to parter erklærede sig dog ikke skyldige, og de har derfor anket sagen til landsretten.

Eniro nyheder - Dagens største og mest læste historier på Eniro nyheder Danmark.

Læs også

DMI: Her bliver det 20 grader

 

 

Dagens Gossip