DMI: Her bliver det 20 grader

Foto: Shutterstock.com

Selvom vi er godt inde i efteråret, så forventes det alligevel, at der bliver hele 20 grader i løbet af dagen i morgen.

Det er rigtig svært ved at vide, hvilket tøj man skal tage på fra morgenstunden af, da vejret hele tiden skifter. 

Temperaturen er ganske lun, og den balancerer mod en dejlig varme, men alligevel vil man ligne en jubelidiot, hvis man render rundt i shorts og t-shirt, når himlen pludselig åbner sig, hvilket den har en stor tendens til at gøre.

Læs også

Rædselsslagen hundeejer: Min hunds snude er faldet af!

I dag mandag bliver der mellem 12 og 15 grader i luften, og dagen vil starte ud med en frisk vind, inden det senere vil blive til kraftigere vindstød. Det vil faktisk holde tørt det meste af dagen, indtil der kan komme et par byger sent på eftermiddagen.

I løbet af natten vil der være 10 grader.

Og så bliver det 20 grader

Allerede i morgen tirsdag stikke temperaturen så helt af. Det bliver virkelig en varm dag, hvor der bliver helt op mod 20 grader. DMI skriver, at der i det meste af landet vil være tørt vejr med en del sol, men at der i løbet af dagen vil blive mere skyet.

Temperaturen vil ligge på mellem 15 og 20 grader, og det forventes at blive varmest i Sønderjylland.

Onsdag falder temperaturen så igen, og vil ligge på det lejde, vi har været vant til det seneste stykke tid. Nemlig 15 grader. Dagen bliver præget af skyer og regn, og der kan komme komme noget torden.

Torsdag vil temperaturen igen lyde på mellem 12 og 15 grader, og fredag forventes det også, at vi får 15 grader. Begge dage vil der være skyet med byger.

Lørdag bliver en dag, hvor der er mulighed for sol flere steder. Dagstemperaturen vil ligge på 15 grader, og det samme burde gøre sig gældende søndag.

Læs også

Chris og Steph bookede rejse for 16.000 kroner, velvidende at Thomas Cook gik konkurs: Nu vil de have penge tilbage

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip