Forsvundet for anden gang: Narkohunden Pablo er blevet stjålet IGEN

Ane Sørensen

374 uger siden

|

11/05/2017
112
Pablo
Pablo
Natten til tirsdag blev narkohunden Pablo stjålet fra sin hundegård i Aarhus. Tirsdag aften blev han genforenet med sin ejer, men torsdag morgen var Pablo igen forsvundet.

Dagens topnyheder

Østjyllands Politi iværksætter efterforskningen på ny, efter narkohunden Pablo igen er blevet stjålet fra sin familie.

Det bekræfter Østjyllands Politi over for Avisen.dk

- I nat blev narkohunden Pablo igen stjålet fra sin familie i Aarhus. Hegnet i hundegården er i nat blevet klippet op, og Pablo er igen væk fra familien. Hundeføreren havde sikret hundegården med blandt andet ekstra låse. Men til trods for dette, har tyvene kunnet skaffe sig adgang ved at klippe hegnet. 

Sådan skriver Flyvevåbnet på deres facebookside efterfulgt af en opfordring til at kontakte Østjyllands Politi, hvis man ved noget om Pablos forsvinden.

Natten til tirsdag forsvandt Pablo første gang. Her blev han også stjålet fra sin aflåste hundegård i Aarhus Nord. Tirsdag aften blev Pablo genforenet med sin ejer Michael Johansen. Men torsdag morgen var den specialtrænede hund altså væk igen.

Michael Johansen havde svært ved at tro det, da han så den tomme hundegård:

- Jeg har været ude at kigge tre gange. Der er ikke taget andet. Jeg er dybt berørt. Det er så synd for ham med alt det, han har været igennem, siger Michael Johansen til TV2 Østjylland.

Siden Flyvevåbnet delte opslaget for omkring en time siden, er den blevet delt mere end 1.800 gange og har fået hundredvis af reaktioner og kommentarer.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på 114.