Fremmed mand ringer på hos 83-årig kvinde: Da hun går tilbage til stuen, står skrækken malet i hendes ansigt

Ninna Andreasen

399 uger siden

|

19/11/2016
112
En 83-årig kvinde fra Østjylland var hjemme, da det ringede på døren. Hun åbnede, og uden for stod en mand, hun ikke kendte. Hun smækkede døren i og låste den. Men da hun kom tilbage til stuen, begyndte hun at skrige.

Dagens topnyheder

Østjyllands Politi beder om hjælp til at finde to mænd, der fredag formiddag forsøgte at begå tricktyveri mod en ældre kvinde i Hornslet i Østjylland.

Kvinden havde været i brugsen at handle. Her bemærkede hun to udenlandske mænd, muligvis af arabisk udseende.

Da kvinden efterfølgende kom hjem til sin bopæl, ringede det på døren. Hun gik ud og åbnede. Her stod en udenlandsk mand med et kort og spurgte om vej. Kvinden anede muligvis, at der var ugler i mosen. I hvert fald sagde hun til manden, at hun ikke forstod, hvad han sagde. Derefter lukkede og låste hun døren.

Men da kvinden kom ind i sin stue, stod der nu pludselig en anden mand derinde. Kvinden råbte op i en grad, der fik manden til at stikke halen mellem benene og stikke af.

Den ene mand beskrives som mellemøstlig af udseende, 180-190 centimeter høj og med fuldskæg. Han var iført en mørk eller sort hat og frakke. Manden talte et fremmedsprog.

Den anden beskrives som mellemøstlig af udseende og 165-170 centimeter høj. Han havde orange eller rødligt hår.

Har man oplysninger i sagen, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefonnummer 114.