Frygtelig ulykke koster 13-årig dreng livet

To unge drenge var involveret i et uheld sent lørdag aften. I går kunne lægerne så meddele, at den 13-årige dreng var afgået ved døden som følge af de skader, han havde pådraget sig.

Søndag den 10. marts var en rigtig mørk aften for en familie, da de mistede deres blot 13-årige søn. Han havde kæmpet hele natten på hospitalet, men måtte til sidst give fortabt.

Den 13-årige var involveret i en knallertulykke lørdag aften, hvor han sad bag på en knallert, der blev ført af en 15-årig dreng. De kørte i nordlig retning på cykelstien ved Barfredsvej i Frederikshavn, da den 15-årige pludselig mistede herredømmet over knallerten.

Det resulterede i, at de kolliderede med et træ i vejkanten.

”Af ukendte årsager mister føreren af knallerten herredømmet over sit køretøj og påkører derpå et træ i vejkanten,” fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi, Karsten Højrup Kristensen.

Begge drenge pådrog alvorlige skader i forbindelse med kollisionen, men værst gik det ud over den 13-årige dreng, da han var den eneste af de to, der ikke havde iført sig en styrthjelm.

Den 15-årige overlever

Der blev straks sendt både ambulance og politi til stedet, hvor de to forulykkede på knallerten, og her blev de fragtet til Aalborg Universitetshospital. Søndag den 10. marts klokken 14.00, blev politiet dog meddelt, at den 13-årige dreng var afgået ved døden som følge af sine skader.

Den 15-årige knallertfører var alvorligt kvæstet, men lægerne har dog meddelt, at han er udenfor livsfare.

Hvad der præcis er foregået, ved politiet endnu ikke, men de har som helt almindelig procedure taget en blodprøve af den 15-årige dreng, mens de fortsat efterforsker ulykken.

”Vi er stadig i gang med vores undersøgelser og efterforskning af denne tragiske ulykke, blandt andet har en bilinspektør undersøgt ulykkesstedet. Vi skal have belyst hele hændelsesforløbet, før vi kan udtale os yderligere om ulykken og dens årsager,” fortæller han.

Den 10. marts var også dagen, hvor en blot 7-årig dreng var involveret i en skræmmende ulykke, og det kostede desværre drengen livet.

Læs også

Grusom død: Elefant satte sig på dyrepassers hoved

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip