Grusom død: Elefant satte sig på dyrepassers hoved

En ubehagelig tragedie har ramt en lille by i indien, da en dyrepasser blev slået ihjel af en elefant, mens han vaskede den.

Advarsel: En delvis episode af videoen kan ses i bunden af denne artikel. Det er dog ikke for den sarte

En rystende tragedie fandt sted i Kerala i den sydlige del af Indien, da en dyrepasser snublede mens han skulle vakse en elefant, og elefanten satte sig derefter på dyrepasserens hoved.

Optagelser fra et overvågningskamera viser, hvordan en 40-årig dyrepasser ved navn Arun Panikkar, var i færd med at vaske en stor elefant. Han stod med vandslangen og vaskede den, men han havde brug for, at elefanten satte sig ned.

Han forsøgte derfor at instruere den i at sætte sig, og til det brugte han en stor træstav, som han slog på elefanten med. På grund af vandet blev underlaget glat, og da han svingede træstaven efter elefanten, fik han overbalance og væltede.

I samme øjeblik valgte elefanten at sætte sig ned, og det kostede desværre den 40-årige dyrepasser sit liv. Elefanten satte sig nemlig på hovedet af dyrepasseren, der døde på stedet.

Hjælpen kom til undsætning med de samme

Der var ikke noget, der kunne redde den 40-årige dyrepasser. Selvom hans kollega så hændelsen og sprintede hen til elefanten, så stod livet ikke til at redde. Kollegaen fik elefanten til at rejse sig op igen, og han trak derefter sin kollega væk fra elefanten.

Den 40-årige dyrepasser reagerede ikke, og lå helt livløs på jorden. Efterfølgende har undersøgelser af dyrepasseren vist, at han døde direkte på stedet som følge af seriøse hovedskader.

 

Blandt kommentarerne til videoen, er der ikke mange, der har den store medlidenhed med dyrepasseren. De fleste mener, at det var karma fordi, at han stod og slog løs på elefanten for at få den til at sætte sig.

"Han fik som fortjent," lyder det fra en bruger, mens en anden følger trop:

”Det fortjente han. Jeg håber, at han mærkede alle knogle brække i hans krop. Synd for elefanten, at den skal være i sådan en situation”,

Læs også

Dansker skyld i, at folk bliver smidt ud af - og ikke kan tage til Australien

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip