​- Fryser du? Mand forsøgte at lokke ung pige ind i sin bil: Nu frygter politiet, at han står bag flere forsøg

Foto: Henning Bagger/Scanpix

Østjyllands Politi efterforsker to forskellige sager, hvor to teenagepiger blev forsøgt lokket med ind i en bil af en fremmed mand. Der er muligvis tale om samme gerningsmand.

Søndag modtog politiet et opkald fra en kvinde fra Sabro i Østjylland, der ønskede at anmelde, at hendes 16-årige datter lørdag aften var blevet forsøgt lokket ind i en bil af en ukendt mand.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Den 16-årige pige havde opholdt sig tæt på Sabro Skole omkring klokken 21.10, da en fremmed mand var steget ud af en bil, var gået hen til pigen og havde spurgt, hvorvidt hun frøs, og om hun ikke ville med over i mandens bil. Det nægtede pigen dog.

Læs også

Slut med at glemme kortet: Nu skal dit kørekort gøres digitalt

Da hun og nogle venner efterfølgende gik over til Rema 1000 i Sabro, fulgte manden kortvarigt efter, inden han kørte væk fra stedet.

Nu kan politiet dog afsløre, at en lignende episode også udspillede sig torsdag aften i samme område i Sabro. Her havde en mand ligeledes forsøgt at lokke en 15-årig pige med ind i sin bil. Noget han heller ikke havde haft held med.

Østjyllands Politi fortæller, at man efterforsker begge sager og blandt andet undersøger,  hvorvidt der er tale om den samme mand.

Læs også

27-årig bilist blev stoppet af betjent - så opdagede han, at noget var helt galt: Nu advarer politiet andre borgere

Manden, der talte med pigen lørdag aften, beskrives som:

  • Udenlandsk af udseende
  • Cirka 20 år
  • Cirka 170 cm høj
  • Bredskuldret
  • Kort hår i siderne, længere hår ovenpå hovedet
  • Iført sandfarvet striktrøje med brun læder på albuerne
  • Talte dansk/engelsk

Politiet hører meget gerne fra folk, der har oplysninger om manden, eller fra manden selv, så han kan fortælle, hvad hans hensigt har været. Oplysninger kan gives via tlf. 114.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip