Fuld teenager bryder ind, og sover i hus fuld af betjente

Foto: sheriffk9misty/TikTok

En teenager udløste en række uheldige begivenheder, da han brød ind i en Airbnb, der tilfældigvis var fyldt med politibetjente.

En ung mand var både meget dum, og meget uheldig, da han brød ind i et hus, udlejet via tjenesten Airbnb - huset var nemlig fyldt med politibetjente.

Læs også

Rengøringsekspert: Sådan fjerner du lugt fra bål, uden vaskemaskine

Betjentene, der bor og arbejder i den amerikanske delstat Montana, var rejst til byen Milwaukee i Wisconsin, for at modtage en særlig retshåndhævelse uddannelse, og betjentene skulle bruge et sted at overnatte, mens der undergik kurset. De slog sig derfor ned i det lejede hus for at få noget søvn, i pauserne mellem den krævende træning.

Betjentene hørte støj hele natten, men antog, at det var et andet medlem af gruppen, der gik rundt. Det var først næste morgen, at de indså, at en af det udlejede hus’ døre var åbne, at de blev opmærksomme på, at en ubuden gæst muligvis var iblandt dem.

I en video, der blev lagt ud på TikTok af vicesherif Charles Pesola, forklarede betjentene, at de gennemsøgte huset og stødte på den berusede 19-årige, der sov i deres Airbnb.

Teenageren var så beruset, at han ingen idé havde om, hvor han var, eller hvor han kom fra, men desværre havde han truffet nogle rigtig dårlige beslutninger i sin fuldskab, og i forsøget på at finde ly for natten, og som et resultat vågnede han op i håndjern.

Pesola kommenterede: 'Denne fjollede fyr fandt den ene Airbnb i hele centrum af Milwaukee, Wisconsin, fyldt med betjente.'

Det kræver velsagtens ikke en uddannelse indenfor politiet, at vide, at indbrud er en forbrydelse, så Montana-betjentene kontaktede Milwaukee Police Department, for at komme og beskæftige sig med deres ubuden gæst, med optagelser, der viser det lokale politi i vantro, da de hørte om situationen.

Heldigvis for den unge mand, synes politiet ikke at være særligt vrede, men nærmere morer sig over den spøjse situation, og teenageren står endnu ikke overfor anklager. Ifølge WMBF News, kan den unge mand endda helt slippe for straf, i det man mener, at teenageren simpelthen bare er snuplet ind i det forkerte hus.

Vicesherif Matt Vander Ark kommenterede: "Han begik en fejl. Det er ok. Vi kommer over det, og når alt kommer til alt, kan vi smile af det,”

Selvom det, at bryde ind i et hus besat af politiet bestemt ikke er den smarteste idé, sagde Pesola, at det faktisk fungerede godt for den unge mand:

"Hvad hvis den fyr snublede i en seng med et barn eller min kone? Det kunne have været en anden morgen, ikke? Så forkert sted, forkert tidspunkt, men heldigt sted, heldig tid, at der er folk, der faktisk ved, hvordan man håndterer det,”

Læs også

Pablo Escobars 'liderlige kokainflodheste' smadrer økosystem i Colombia

Betjenten sagde, at han lavede videoen i et forsøg på at præsentere en sjældent set side til politiet og sagde, at politiet har 'en hård tid lige nu', så 'når folk kan se, at vi stadig har det sjovt og stadig er rigtige mennesker, og vi er gode, er det en god ting'.

I videoen indrømmede teenageren, at han var vågnet op før nogle 'tilfældige steder', men at åbne øjnene for et hus fuld af politi var en ny oplevelse for ham.