Fynsk mand havde sex med 3 mindreårige drenge i naturen: 'Der er ikke tale om pædofili, men kærlighed'

Foto: Shutterstock / modelfoto.

Den 31-årige mand og de tre drenge startede med at lege gemmelege ud i naturen, men oralsex og onani blev en del af deres skovture, da de skulle lege 'sandhed eller konsekvens' sammen.

- Der er ikke tale om pædofili. Det handler mere om kærlighed, lød forklaringen fra en 31-årig mand i Retten i Svendborg.

Fredag eftermiddag var manden fra Nyborg mødt op i retten, hvor han er tiltalt for at dyrke sex med tre mindreårige drenge i en skov. Det skriver  Fyens.dk

Den 31-årige mand kørte flere gange i foråret 2015 de tre drenge ud i en skov, hvor de i begyndelsen morede sig med forskellige gemme- og krigslege.

Men da de senere begyndte at lege 'sandhed eller konsekvens' - en leg, hvor man som deltager skiftes til at besvare spørgsmål og tage imod udfordringer - blev onani og oralsex en del af legene.

Den 31-årige mand forklarede i retten, at han hele tiden sørgede for, at disse lege kun blev gennemført, hvis drengene var indstillet på det.

De bizarre skovture startede, da manden kom i kontakt med en 14-årig dreng.

Den 31-årige sagde i retten, at drengen var seksuelt moden og aktiv - af og til mødtes de for at snakke om deres seksualitet, mens de andre gange dyrkede oralsex sammen.

Læs også

Jysk mand dømt for sadomasochistisk sex med 13-årig pige

Den 14-årige kendte to andre drenge, der ved flere lejligheder tog med den 31-årige mand ud i naturen.

Manden har tidligere gået til psykolog for at få styr på sine lyster til drenge, hvilket dog ikke hindrede ham ikke i at tage børnene med ud i skoven, hvor han tilbød dem, at de på skift kunne prøve at køre bil.

De sad på skødet af manden og styrede køretøjet, mens han befølte deres lem og krænkede dem seksuelt.

Den homoseksuelle mands 21-årige kæreste er også tiltalt i sagen.

Det har tidligere været på tale, at de to mænd skal straffes med behandlingsdomme, men nu er man nået frem til, at de begge er egnede til at afsone en almindelig fængselsdom.

Retssagen fortsætter på mandag, hvor de fire børn skal videoafhøres.

 

Dagens Gossip