Genbrugsbutik modtog jakke med 50.000 kroner i lommen: Nu er den mystiske ejer fundet

Foto: Polfoto

Politiet oplyser, at man har fundet frem til den ejer, der ved en fejl kom til at afleverer 50.000 kroner til en genbrugsbutik i Ruds Vedby på Sydvestsjælland.

Onsdag i sidste uge gjorde en medarbejder i en genbrugsbutik et vanvittigt fund, da han ville gennemgå en indleveret jakke.

For i én af lommerne fandt den frivillige genbrugsmedarbejder Jens Erik Christensen intet mindre end 6.700 euro, svarende til cirka 50.000 danske kroner. Nu mener politiet dog, at ejeren er fundet. Det oplyser SN.dk.

Den værdifulde jakke var ved en fejl blevet indleveret til Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Ruds Vedby på Sydvestsjælland, og fundet fik straks Jens Erik Christensen til at kontakte politiet.

Siden har mystikken været stor, for hvem var den kvinde, der havde indleveret jakken?

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Fredag formiddag modtog Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi så en vigtig ledetråd i efterforskningen, da de fik en henvendelse fra en lokal kvinde, der forklarede, at hun kendte jakkens ejer. Samtidig kunne kvinden også fremvise et foto, som hurtigt skulle vise sig at blive afgørende.

For samme med jakke og de mange penge, fandt Jens Erik Christensen også en fingerring, som han umiddelbart skønnede at have en høj værdi. Ringen blev efterfølgende afleveret til politiet sammen med pengene, men pludselig optrådte ringen også på dét foto, som den lokale kvinde kunne fremvise.

At kvinden tilsyneladende vidste, hvilken ring der var tale om, fik politiet til at formode, at det formentlig var den samme ring, og at kvinden talte sandt. Hun fortalte derudover, at både ringen og de mange penge tilhørte en kvinde, som hun var i familie med, og som for øjeblikket var bortrejst.

Læs også

Ældre kvinde fanget i sit badekar i dagevis - ingen hørte hendes råb om hjælp

Mandag kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi så bekræfte, at den kvindelige ejer af både ringen og de mange penge var blevet fundet. Hun var ganske rigtigt draget på ferie, og nu venter de glemte værdier, når hun kommer hjem.

- Vi er ret sikre på, at det er den rette ejer, der har henvendt sig. Vi genudleverer ikke bare lige pengene. Vi er i dialog med ejeren. Vi har stadig pengene, men det er kun et spørgsmål om tid, før ejeren får pengene, siger politikommissær Tom Stysiek fra Lolland-Falsters Politi til SN.dk.

Det forlyder videre, at kvinden, formentlig ved en fejl, selv var kommet til at indlevere jakken med de mange penge til genbrugsbutikken, men det vil politiet hverken af- eller bekræfte.

Læs også: Kvinde fik elregning på 1,7 billioner kroner: 'Jeg overvejede, om jeg havde hængt julelysene forkert op'

 

 

 

Dagens Gossip