Genkender du dem?: Disse unge mænd efterlyses efter voldelige overfald på togstationer

Foto: Københavs Politi

Tre meget unge mænd er efterlyst af politiet, da de stod bag to grove overfald med en uges mellemrum. Politiet har netop frigivet billeder, så nu håber de på, at de kan få identificeret de unge mænd.

Opdateret: Den overvældende interesse fra den danske befolkning, efter at politiet delte billederne, har fået de tre unge mænd til at melde sig selv.

Tre unge mænd burde finde sig en anden hobby i stedet for at begå overfald på tilfældige mennesker I København. Politiet har netop udsendt billeder, så de kan få hjælp fra offentligheden til at finde de tre mænd, der med en uges mellemrum begik vold mod to personer.

Det første overfald skete den 2. marts klokken 00:30 på Rygparken Station. Her valgte mistænkte A, at overfalde en mand på perronen. Det andet overfald skete en uge efter i et S-tog på Nordhavn Station lørdag den 9. marts klokken 00.43, hvor mistænkte B og C sparkede og slog til en mand, da han påtalte over for gruppen, at de larmede i stillekupéen.

Det er snart tre måneder siden, at overfaldene skete, men politiet har ikke fået færden af de tre unge mænd, og derfor har de nu frigivet billeder, så de kan få hjælp til at identificere dem.

Sådan ser de ud

Der er tale om tre meget unge mænd, som politiet beskriver på følgende måde:

A: En mand af skandinavisk udseende. Lys i huden og spinkel til almindelig af bygning. Han er cirka 16 til 20 år gammel og omkring 185 høj. Han har lyst mellemlangt hår med sideskilning, og så var han iført en mørkeblå dunjakke, blå jeans med et slidt look og sorte sko.

B: En mand af mellemøstligt udseende. Lysbrun i huden og spinkel eller almindelig af bygning. Han er cirka 16 til 20 år, 170 centimeter høj, og så har han kort sort kruset hår. Han var iført en tynd mørkeblå dunjakke med et firkantet mønster, derudover bar han en mørk hættetrøje, mørkeblå joggingbukser af mærket “Champions” og så havde han hvide sko på.

C: En mand af mellemøstligt udseende. Lysbrun i huden og spinkel eller almindelig af bygning. Han er cirka 16 til 20 år, 170 centimeter høj. Han har sort hår med kortklippede sider, han var iført en sort jakke og mørkeblå jeans samt sorte sko.

Foto: Københavns Politi

Skulle du kende noget til de tre mænd, eller har du været vidne til et af overfaldene, så vil politiet meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte Københavns Politi på 114 eller via deres email [email protected]

Læs også

Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip