Helt uprovokeret: Drenge tissede, tæskede og filmede overfald på 41-årig mand

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

To drenge på henholdsvis 16 og 17 år, har fået deres dom efter, at de tissede, overfaldte og stak en 41-årig mand helt uprovokeret.

Helt umotiveret blev en 41-årig mand udsat for et voldsomt overfald af to drenge på 16 og 17 år, mens han opholdt sig på boldbanerne bag Langkjær Gymnasium den 11. juli 2019.

Der havde ikke været nogen kontakt mellem de to drenge og den 41-årige mænd, da de helt umotiveret gik hen og begyndte at sparke ham.

Da manden lå ned, begyndte den ene dreng at tisse på ham, mens den anden dreng flere gange stak den 41-årige mand med en kartoffelkniv på skinnebenet.

Læs også

Fie Laursen: 'Jeg lavede huller i kondomet og nu er jeg gravid'

Manden forsøgte at flygte, men de fortsatte deres overfald og både slog og sparkede ham flere gange på kroppen. 

Til sidst truede drengene manden med en skruetrækker, hvor de fik ham til at tage bukserne ned og tvang ham til at lægge sig under en tændt vandhane.

Alt dette gjorde de imens, at de filmede det på en telefon.

Lidt over et år i fængsel

Det var dog til held for den 41-årige mand og politiet, da videomaterialet blev brugt som bevismateriale mod de to drenge.

“Der er tale om et meget groft og helt umotiveret overfald mod en forsvarsløs person ved højlys dag. Det er alvorlig, personfarlig kriminalitet, og derfor er jeg også tilfreds med, at retten så med så stor alvor på sagen, og at dommeren, på trods af deres unge alder, valgte at idømme dem begge en ubetinget fængselsstraf,” fortæller anklager Jakob Beyer ifølge mediet Nyheder24.dk.

Den 16-årige dreng blev idømt et års fængsel, mens den 17-årige dreng blev dømt til et år og to måneders fængsel.

Drengene er i øjeblikket varetægtsfængslet på en institution, og de har ikke valgt at anke dommen.

Læs også

Forfærdelig ulykke: 13-årig dreng flyver ud af forlystelse

 

 

Dagens Gossip