Forfærdelig ulykke: 13-årig dreng flyver ud af forlystelse

Foto: LadBible

En blot 13-årig dreng kom alvorligt til skade, da han besøgte en forlystelsespark sidste torsdag. Drengen blev nemlig slynget ud af en forlystelse i en solo-ulykke.

De fleste mennesker sidder med en lille frygt, når de skal op i en forlystelse. Angsten for at forlystelsen pludselig går i stykker, eller at sikkerhedsselen pludselig går op, så man falder de mange meter ned.

I 2019 så vi flere dødsulykker fra forlystelsesparker rundt omkring i verden, og det sker desværre på årlig basis, at forlystelser går i stykker.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Sidste torsdag gik det galt af sted i en forlystelsespark i den kasakhstanske by, Almaty, hvor en ung teenager fløj ud af en såkaldt ‘slangebøsse-forlystelse’, hvor man bliver skudt op i luften.

Normalt sidder man dog i sikkerhed i en lille kuppel, men af uvisse årsager gik det altså galt for den unge teenager, der pludselig fløj helt ud af kuplen, og dermed var i frit fald mod jorden.

Gæster i forlystelsesparken filmede episoden, hvor man ser den blot 13-årige dreng, der flyver ud af forlystelsen, men som heldigvis overlever.

Drengen blev kørt på hospitalet, hvor han slap med flere brækkede knogler og et kæmpe chok.

Noget tyder dog på, at det ikke var forlystelsen, der var årsagen til ulykken, men drengen selv.

Ifølge mediet LadBible har det lokale politi fortalt, at drengen ‘faldt ud af forlystelsen på grund af hans egen uforsigtighed’. Af samme årsag har forældrene heller ikke klaget til forlystelsesparken.

Læs også

Tragisk: Rutsjebanevogn kører af sporet i forlystelsespark - To unge mænd døde

 

 

 

Dagens Gossip