Heltedrama i nat: Spinkel kvindelig tjener så mand falde i Randers havn - så tog hun en modig beslutning

Nils Würtzenfeld

380 uger siden

|

26/03/2017
112
Foto: Polfoto/BRENDER ILAN
Foto: Polfoto/BRENDER ILAN
En kvindelig tjener kom natten til søndag en druknende mand til undsætning i Randers.

Dagens topnyheder

Gæsterne på Fiskerestaurant Pakhuset i Randers blev lørdag ved midnatstid vidner til en dramatisk episode, da en restaurantgæst pludselig faldt i det iskolde vand i Randers Havn. Det skriver Tv2oj.dk.

Den 52-årige mand var til fest på Fiskerestaurant Pakhuset, der ligger lige ved havnebassinet, og det var her, han pludselig faldt i vandet.

En kvindelig tjener fra restauranten overværede dog ulykken og reagerede herefter hurtigt.

- Da manden var faldet i vandet, sprang den kvindelige tjener ned til manden i vandet med en redningskrans, oplyser indsatsleder Per Allan Nielsen fra Beredskab & Sikkerhed i Randers til Tv2oj.dk.

På trods af at den heroiske tjener, ifølge Per Nielsen, var spinkel af bygning, lykkes det den handlekraftige kvinde at få styr på manden, der - modsat hende selv - var noget kraftigere bygget.

- Da vi nåede havnen, befandt de sig begge i vandet. De var selvfølgelig kolde, da vi fik dem op, fordi vandet er meget koldt på denne årstid, fortæller Per Allan Nielsen, der dog ikke ved, hvor længe de to havde befundet sig i vandet.

- Men det er ikke urealistisk, at de har ligget i vandet i op til et kvarter, lyder det.

Efterfølgende blev både den 52-årige mand og den opmærksomme tjeneren kørt til undersøgelse på sygehuset

- De er ikke kommet alvorligt til skade, fortæller vagtchef Carsten Dahl fra Østjyllands Politi.

Det er anden gang på bare få dage, at en person er faldet i havnen i Randers Havn. Så sent som torsdag var den 20-årige Lærke Ehlers med til at redde en ældre kvinde op af vandet.