Heroinmisbruger voldtog, mishandlede og myrdede sin kærestes 3-årige datter - risikerer nu dødsstraf

Sol Stoffregen

394 uger siden

|

02/12/2016
112
Sophia Acosta blev fundet livløs på gulvet med bræk om munden. Foto: Privat.
Sophia Acosta blev fundet livløs på gulvet med bræk om munden. Foto: Privat.
Manden gik angiveligt amok på den lille pige, fordi hun nægtede at kalde ham ‘far’.

Dagens topnyheder

Tilbage i 2011 mishandlede og myrdede narkomanen Christopher Cheary sin kærestes lille datter Sophia Acosta, mens moren var ude at skaffe heroin til ham. 

Da den tragiske sag om mord, tortur og voldtægt kom for retten, fremgik det, at 26-årige Christopher Cheary var rasende over, at Sophia nægtede at kalde ham for far. Han lod sin vrede gå ud over den forsvarsløse tre-årige pige i parrets lejlighed i Visalia i Californien i USA, skriver The Sun.

Christopher Cheary udsatte sin kærestes datter for de værst tænkelige ting. Foto: Politiet.

Nu har sagen taget en drejning. Christopher Cheary, der i sidste måned blev dømt for overlagt mord, voldtægt og tortur, risikerer nemlig at få dødsstraf for sin forbrydelse, efter nævninge i aftes anbefalede den hårdeste dom. 

Den 30. januar bliver barnemoderens skæbne afgjort. 

Erika Smith ville gøre sin kæreste rolig og gik ud for at hente stoffer til ham og efterlod ham alene med sine to døtre. Foto: Privat.

Sophias mor, Erika Smith, forklarede i retten, at Christopher begyndte at slå hende, da de havde datet i et stykke tid, men da var han flyttet ind hos Erika og hendes to døtre.

Det var Sophia, der fandt sin lille datter bevidstløs på gulvet med bræk rundt om munden. Selvom lægerne kæmpede for at redde Sophia, valgte man at slukke for hendes respirator efter et par dage, fordi hun var hjernedød.