Hjælp: Lille Bølle mangler sin ejer

Står du og mangler den sødeste lille Jack Russel / Tysk Jagterier, så er det måske din hund, som politiet har fundet. Lille Bølle kan nemlig ikke finde sin ejer, og politiet beder offentligheden om hjælp.

En lille og yderst sagt hund af racen tysk jagtterrier er blevet fundet, og kan ikke selv finde hjem til sin ejer. Derfor har Syd- og Sønderjyllands politi nu delt et billede af hunden ved navn Lille Bølle, så den kan komme hjem til sin ejer igen.

Onsdag den 13. marts klokken 18:35 blev Lille Bølle fundet af en borger i den sønderjyske by, Broager. Hunden kan ikke finde hjem, og derfor beder man nu offentligheden om at hjælpe Lille Bølle hjem igen.

Sådan ser lille bølle ud

Lille Bølle er en hund af racen Jack Russel / Tysk Jagtterier, og den er blot halvandet år gammel. Hunden er født den 18. juni 2017. Politiet har under kendetegn skrevet, at den er sød og rar, og det går da også lige i hjertet, når man ser den søde hund på billedet.

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Hvis du står og savner hunden, eller ved hvem der gør, så bør du kontakte Syd og Sønderjyllands Politi omgående på telefon 114.

Hund blev aflivet

Mens Lille Bølle forhåbentlig finder tilbage til sin ejer, eller i værste fald finder et nyt hjem, så gik det ikke samme vej for den seks måneder gamle hunhund, der blev fundet i Randers. Hunden blev fundet, hvor den var bundet fast til en bænk, og politiet ledte efter ejeren.

Hunden var af racen amstaff, hvilket er en af de ulovlige muskelhunderacer, og hvis ejeren ikke blev fundet, så ville hunden skulle aflives. Ejeren blev aldrig fundet, og det sidste man kunne læse den 6. marts var, at hun efter alt at dømme skulle forbi dyrelægen, hvor den ville modtage en sprøjte.

Læs også

DMI: Advarer mod storm i weekenden

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip