Hjælp politiet med at genkende denne mellemøstlige mand

Foto: Københavns Vestegns Politi

Kan du genkende denne unge mellemøstlige mand, der begik røveri mod en Rema 1000 butik i starten af januar?

Den 6. januar begik en ung mand røveri i Rema 1000 på Gyngemose Parkvej 74 i Søborg. Det er indtil videre ikke lykkedes politiet at finde frem til mandens identitet, og de frigiver derfor billeder, så de kan få hjælp fra den danske befolkning.

Gerningsmanden indfandt sig i Rema 1000 klokken 21:19, hvor han truede personalet med en hammer. I den forbindelse fik han udleveret et mindre kontaktbeløb, inden han igen forlod butikken til fods.

Foto: Københavns Vestegns Politi

Sådan beskrives gerningsmanden

Manden beskrives som værende mellemøstlig af udsende, brun i huden og mellem 17 til 20 år. Han skulle være mellem 170 til 175 centimeter høj, og almindelig af bygning. Han talte dansk, var iført en mørkegrå hættetrøje, og en sort hue af mærket BLS Hafnia.

Derudover var han iført en sort vest af mærket North Face, en sort halsedisse, sorte handsker, sorte bukser og sorte sko. Under røveriet var han bevæbnet med en rusten sort lægtehammer, der havde et rødt skæfte.

Hvis du har nogen ide om, hvem gerningsmanden kunne være, eller har du informationer der kan hjælpe politiet, så kan du kontakte Københavns Vestegns Politi døgnet rundt på telefon 43861448.

Læs også

Her må du ikke råbe Allahu Akbar

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip