Hjemmeværnet går fra dør til dør: Det kan gælde liv eller død

Foto: Shutterstock.com

Den 21-årige Sofie Hauge Kyneb er fortsat ikke fundet, og derfor bringes hjemmeværnet nu på banen, så de kan hjælpe med at finde hende.

Netop nu er der en stor intensiv eftersøgning i gang for at finde den 21-årige Sofie Hauge Kyneb, der forsvandt onsdag morgen, da hun var på vej til sit arbejde.

Den unge pige dukkede dog aldrig op, og ikke længe efter blev hun efterlyst på de sociale medier af familie og venner.

Læs også

Ikke mere mundbind: Her skal du ikke længere bære mundbind

Her to dage efter Sofies forsvinden, er der fortsat ikke dukket spor op af den 21-årige pige. Derfor vil hjemmeværnet nu begynde at bistå med eftersøgningen, og deres opgave bliver i første omgang at gå fra dør til dør i det område, hvor den unge kvinde er forsvundet.

Hjemmeværnet vil både høre folk, om de har set den unge pige, og samtidig gennemsøge både haver og grønne områder i nærheden.

Tjek din overvågning

Foruden dør til dør-metoden, har politiet netop udsendt en besked til borgere, der bor i nærheden af det område, hvor pigen forsvandt.

De opfordrer til, at folk i området Kongsvang og Marselisborgkvarteret vil tjekke deres overvågning igennem, da det kan være, at den unge kvinde er gået forbi.

"Hvis du har videoovervågning og bor omkring Kongsvang eller Marselisborgkvarteret, så kig videoen igennem for de sidste to dage. Det kan være, at Sofie er gået forbi din villa, eller har været inde i din have” lyder det fra Østjyllands Politi.

Sofie har p.t. ikke efterladt nogle elektroniske spor, og dermed er politiet stadig på bar bund om, hvor hun kan være.

Læs også

Dansk bank betaler millioner tilbage til kunderne

 

 

 

Dagens Gossip