Jesper og Christian henvendte sig til større forsamling: Det kom de til at fortryde

Foto: Presse-Fotos.dk/Ritzau Scanpix

Det gik langt fra som forventet, da Christian og Jesper fortalte en gruppe unge drenge, at de ikke måtte være samlet mere end 10 personer.

I løbet af de seneste par uger har det ikke været lovligt at samle sig i grupper bestående af mere end 10 personer, men det er desværre ikke alle, der har fanget dette budskab.

Der er fortsat nogle, der er fuldstændigt ligeglade hvad angår virussen, og desværre er de heller ikke altid lige glade for at blive ‘irettesat’.

Læs også

På grund af corona: Disse butikker kan snart være fortid

Sådan var det hvert fald for de to danskere Christian Stærke og Jesper Olsen, der lørdag aften forsøgte at fortælle en gruppe unge mennesker, at det altså ikke var lovligt at samles mere end 10 personer.

Spark i brystet og i hovedet

De to unge mænd kom dog hurtigt til at fortryde det, for drengegruppen var bestemt ikke interesseret i at høre deres mening. I stedet begyndte de at gå til angreb på de to mænd.

”Vi gik gennem byen og sagde til en flok unge mennesker, at de var for mange samlet, og det var mod reglerne. Det tog de ilde op, og vi fik høvl,” fortæller Christian Stærke ifølge B.T og fortsætter:

”De skiller os ad, og vi ryger på jorden. Herefter får Jesper fire spark i brystet, mens jeg får to spark i hovedet. Det hele varede vel omkring fem minutter,” fortæller han videre.

Christian og Jesper kan ikke huske det præcise antal, der var samlet i drengegruppen, men det var hvert fald over 10 stk, og det vurderes til at være mellem 12 og 15 stykker.

Ifølge Christian Stærke begyndte det hele først at eskalere, da han hev sin telefon frem for at filme den unge drengegruppe. 

Det lykkedes den ene af de to mænd at få fat i politiet, som lynhurtigt ankom til stedet. På dette tidspunkt var drengegruppen dog flygtet, og det vides ikke, om de blev fanget.

Læs også

Kæmpe forvirring: Måske skal de små ikke i skole alligevel

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip