Julie fik ubehagelig håndskrevet seddel i hånden på toget - brugte vildt trick til at slippe væk

Emil Ryttergaard

355 uger siden

|

19/09/2017
112
Julie kom pludselig i tanke om et trick fra tv. Foto: Julie Dragland
Julie kom pludselig i tanke om et trick fra tv. Foto: Julie Dragland
Lørdag eftermiddag sad amerikanske Julie Dragland i toget og passede sig selv, da hun pludselig fik en foruroligende seddel stukket i hånden.

Dagens topnyheder

Det var en helt almindelig lørdag eftermiddag, da 32-årige Julie Dragland sad i et tog i den amerikanske by San Francisco. 

Men situationen ændrede sig lynhurtigt til at blive kritisk, da Julie Dragland fik en foruroligende håndskrevet seddel af passageren bag hende, skriver San Francisco Chronicle.

Ordene på sedlen ville få de fleste til at gå i panik på stedet:

- Der er to pistoler, der peger på dig lige nu. Hvis du vil overleve, skal du aflevere din pung og din telefon nu. Og du skal ikke vende dig rundt, men være diskret.

Derudover stod der, at den 32-årige kvinde ikke måtte vende sig om, før toget nåede til et specifikt stop - ellers ville hun ikke overleve. 

Da situationens alvor gik op for Julie Dragland, blev hun rædselsslagen og anede ikke, hvad hun skulle gøre.

Det var denne seddel, der fik det til at løbe koldt ned af ryggen på Julie. Foto: Julie Dragland/privat

Hun prøvede desperat at mime ordene ‘hjælp mig’ til en mand, der stod tæt ved hendes sæde, men da han stod af, måtte hun finde på noget andet. Hun havde ikke lyst til at udlevere sine ting.

Der var det, at 32-årige Julie Dragland kom i tanke om et smart trick, som hun kunne huske fra tv-serien ‘Law and Order’.

I et af seriens afsnit slap et offer fri ved at fake et anfald, og det var præcist, hvad Julie Dragland valgte at gøre. 

- Jeg så garanteret helt åndssvag ud. Jeg faldt sidelæns og begyndte at ryste og græde. Jeg lukkede øjnene og rystede mere, så folk ville lægge mærke til mig, siger Julie Dragland til avisen.

Et kærestepar kom over til hende og spurgte bekymret, om hun var okay, hvorefter hun gav dem sedlen. 

Der var gerningsmanden allerede stukket af, men Julie Dragland mener, at hun nåede at få et glimt af en ældre kvinde med en kuffert.

Politiet har bekræftet hændelsen og har siden efterlyst gerningsmanden uden held. Nu vil betjente gennemgå overvågningsbilleder i håb om at kunne identificere personen, som gav sedlen til Julie Dragland.

83-årig mand faldt om i bank - overvågningskamera fangede det næste der skete