Kan du genkende de maskerede mænd på racercykler: Nikkede skalle til kvinde og gav 17-årig tæsk

Kan du genkende de to mænd? Overvågningsfoto: Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet leder lige nu efter to mistænkte mænd, der cyklede rundt i Roskilde den 6. november og stod bag to voldsepisoder. En kvinde blev nikket en skalle og fik hældt vin ud over sig, mens den 17-årig dreng blev tæsket.

Midt- og Vestsjællands Politi har sendt en efterlysning ud efter de to mænd på billedet, da de står bag flere voldsepisoder i Roskilde den 6. november.

Offentligheden skal hjælpe Midt- og Vestsjællands Politi, der indtil videre ikke har haft held med at identificere to mænd, der er mistænkt for at have udøvet gadevold i Roskilde den 6. november. Den første af voldsepisoderne skete klokken 19:28 mod en 17-årig mand lige omkring stationscenteret i byen.

De to fremmede mænd på racercykler fulgte efter den 17-årige, der fulgtes med en ven ned ad stien forbi politistationen og arresten. De to drenge blev bange og løb hen mod Stationscenteret. Her gik den ene ven ind i kiosken, mens den 17-årig ventede udenfor. Det var her, at de to fremmede mænd på racercyklerne dukkede op igen, hvor de udøvede vold på den 17-årige dreng.

Voldsepisode nr. 2

De to fremmede mænd på cykler var dog ikke færdige, da de forlod den 17-årige dreng. Senere på aften fik politiet nemlig endnu en anmeldelse om vold forårsaget mod en 27-årig kvinde fra Roskilde. Hun gik på Eriksvej, da hun blev overfaldet af de to fremmede mænd, der havde spurgt hende efter jointpapir.

Da den 27-årige havde afslået, valgte den ene af de mistænkte at tage fat i nakken på hende, og nikkede hende derefter en skalle, så hun faldt ned på jorden. Mens hun lå på jorden, blev der hældt vin ud over hende.

De mistænke kendetegnes som:

A: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 180-185 cm., alm. af bygning, hvid i huden, dansktalende. Iført: mørk trøje, lyse bukser, halsedisse. Medbragte: Lilla racercykel.

B: Mand, dansk af udseende, 18-25 år, 175-180 cm., alm. af bygning, hvid i huden, havde hageskæg, var dansktalende. Iført: grå/sort hættetrøje, hvide malerbukser med pletter. Medbragte: Sort damecykel.

Politiet har endnu ikke fundet frem til, hvem de mistænkte er, men deres efterforskning viser, at det er de samme mænd, der står bag begge voldsepisoder.

Har du informationer til politiet, kan du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi i Roskilde på 46 35 14 48 eller det nærmeste politi på telefon 114.

Læs også

Tragisk: 10-årig dreng omkommet i trafikulykke

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip