Tragisk: 10-årig dreng omkommet i trafikulykke

Det blev alt andet end en god dag for en far og sin 10-årige søn, da de skulle ind og handle i byggecenteret Bauhaus. En venstresvingsulykke var nemlig skyld i, at den 10-årige dreng fik hjertestop, og han blev erklæret død ved ankomst på Rigshospitalet.

Torsdag den 6. december tog en far sin 10-årige søn med ud på en køretur, og hvad der skulle have været en hyggelig tur i Bauhaus mellem en far og søn, endte i stedet i en frygtelig tragedie.

En 10-årig dreng mistede nemlig sit liv i en færdselsulykke på Ellebjergvej. Det oplyser Københavns Politi.

Faren og drengen kom kørende i bil, da de ville dreje ind mod byggecenteret Bauhaus. Her kolliderede de med en modkørende bil, og ulykken menes at være forårsaget af dårlig sigtbarhed,

”De skal så svinge til venstre for at komme ind til Bauhaus. Måske fordi der er dårlig sigt på grund af regnvejret, kører de lige ud foran en modkørende bil, der rammer dem i højre side,”

Den 10-årige dreng fik hjertestop, og der blev forsøgt genoplivning på stedet. Kort efter blev han med ambulance fragtet mod Rigshospitalet, men her kunne de intet stille op, og drengen blev derfor erklæret død ved ankomsten.

”Han bliver bragt til Rigshospitalet, men her bliver han erklæret død, siger vagtchefen,” fortæller vagtchefen.

Hverken drenges far eller den modkørende bilist kom alvorligt til skade ved ulykken, der desværre fik en tragisk udgang for den blot 10-årige dreng.

Læs også

Rapport afslører årsagen til helikopterstyrt i Leicester

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip