Kendt dansk rapper efterlyst af politiet: Kan være farlig så henvend dig ikke

Foto: Shutterstock.com

Politiet har udsendt en efterlysning på en 24-årig dansk rapper, der mistænkes for at stå bag et knivstikkeri. Har du set ham, vil politiet gerne høre fra dig.

Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en efterlysning hvor de leder efter den 24-årige Sharmarke Omar Ali. Det navn kender de færreste ham dog under, da han oftest går under sit rappernavn Jamaika.

Efterlysningen sker på baggrund af et knivstik der fandt sted i Esbjerg i oktober, hvor der havde været uoverensstemmelser mellem to personer. Her blev en 23-årig mand lettere kvæstet, og politiet menes at vide, at det var den 24-årige rapper, der stod bag knivstikkeriet.

Læs også

Kun i Danmark: McDonalds lancerer vild juleoverraskelse på menuen

Hvis man støder på rapperen, skal man dog ikke selv tage kontakt. På Twitter opfordrer politiet nemlig til, at man ikke henvende sig til ham, da han kan være farlig, men at man i stedet ringer efter politiet.

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

“Ser du ham, eller ved du, hvor han opholder sig, så ring. Tag ikke selv kontakt,” skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

 

Hvis du har oplysninger i sagen, eller ved hvor rapperen befinder sig, så kan du kontakte Sydjyllands Politi på telefonnummer 114.

Det er ikke uvant for den 24-årige Jamaika at være i politiets søgelys. Han har nemlig siddet i fængsel det meste af sin ungdom. Sidste år lod han sig interviewe til danske medier, hvor han fortalte, at han havde lagt det kriminelle liv bag sig, og nu ville fokusere på at blive en af de største rappere i Danmark. 

Hans største hit er nummeret ‘Blodskudt’, der er blevet spillet 3.6 millioner gange på Youtube.

 

 

Læs også

Så længe lever en edderkop i din støvsuger

 

 

Dagens Gossip