Kiosk-ansat brugte filmtrick til at stoppe røveri

Foto: Shutterstock.com

Politiet leder i øjeblikket efter en mand, der forsøgte at røve en kiosk i går. Røveren fik dog ikke noget udbytte, da kioskejeren havde en større kniv.

I går aftes udspillede der sig en hændelse, der meget vel kunne have stammet fra en film. Filmen vi tænker på er Crocodile Dundee, hvor Mick Dundee i filmen bliver udsat for et røveri.

En mand truer nemlig Paul Hogans karakter med en kniv, men kort efter er det Mick Dundee der har overtaget, da han tager en endnu større kniv frem.

Læs også

Tæskede vennens kæreste fordi hunden ikke havde tyndskid

Ovenstående scenarie udspillede sig mere eller mindre i Citykiosken på Jernbanegade i Middelfart i går aftes.

Klokken 21.40 kom en mand ind i kiosken, og han forsøgte at true sig til en karton cigaretter ved hjælp af en kniv.

Ekspedienten gad dog ikke finde sig i røveriet, så han tog selv en endnu større kniv, så han nu pludselig havde overtaget.

Røveren indså med det samme, at han var stillet op til en kamp med det forkerte udstyr, og han valgte derfor at stikke af. Uden noget udbytte flygtede han ud i en bil af et ukendt mærke.

Politiet har beskrevet manden som værende udenlandsk af herkomst, tørklæde om hovedet og med en blå eller sort jakke af mærket Peak Performance.

Skulle du ligge inde med informationer, så vil Fyns Politi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte dem på 114.

Læs også

Tre-årig pige spiste vaskepulver, da hun blev efterladt alene hjemme i en uge. Nu er hun død

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip