Klog ung kvinde stoppede indbrudstyve

Foto: Shutterstock.com

Da en ung kvinde var ude at gå tur, opdagede hun noget mærkeligt ved et hus, hvor det var helt mørkt.

En ung pige midt i 20’erne fortjener i den grad et skulderklap og rosende ord, da hun var skyld i, at to indbrudstyve blev fanget på fersk gerning.

Den unge kvinde kom gående på Kristiansdal Alle i Dalum, da hun pludselig hørt noget pusle i et hus. Det undrede den unge kvinde sig over, for der var fuldstændig mørkt inde i huset, og hun tænkte derfor, at der måtte være noget galt.

Læs også

Ren Hollywood: Ung mand udgav sig for at være læge på dansk hospital

Kvinden ringede til sin 50-årige far, og han kom hurtigt hen til huset og begyndte at undersøge det. Kort efter så han to personer løbe væk fra huset, og han straks til politiet.

Politiet fik fat i dem

Fyns Politi reagerer hurtigt på opkaldet fra den unge kvindes far, og de kører hen mod huset. Der går ikke længe, før politiet stopper en bil, og det vise sig at være de to indbrudstyve.

“Vi er sikker på, at det er dem, fordi vi finder indbrudsværktøjer og affekter, der stammer fra det indbrud,” fortæller vagtchef fra Fyns Politi Thomas Bentsen til Tv2Fyn.

De to indbrudstyve var to mænd i alderen 29 år, og de er i øjeblik varetægtsfængslet, indtil de skal stilles for en dommer.

Politiet takker den unge pige for at reagerer så hurtigt, som hun gjorde, for det er blevet meget svære for politiet at fange tyve generelt i forhold til i de ‘gamle dage’

“Det er sådan noget vi sætter pris på. Indbrudstyvene er blevet dygtigere, eller også er det nogen, der forsvinder ud af landet. Det var nemmere dengang, det var den lokale nede i byen, som alle vidste hvem var,” fortæller vagtchefen til mediet.

Læs også

Pædofile Tommy vandrede 565 km for at dyrke sex med 14-årig pige: Gik direkte i en fælde

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip