Pædofile Tommy vandrede 565 km for at dyrke sex med 14-årig pige: Gik direkte i en fælde

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

565 kilometer skulle Tommy drage af sted, for at møde den 14-årige pige, som han havde i sinde at dyrke sex med. Problemet var bare, at den 14-årige ikke var den, som Tommy havde regnet med.

Det var ikke den 14-årige pige, som Tommy havde regnet med at skulle have sex med, som han mødte efter den lange køretur. Han var nemlig blevet lokket i en fælde.

Det er næsten taget ud af et afsnit af dokumentarprogrammet ‘Børnelokkerne’ hvor værten Henrik Qvortrup lægger fælder og fange pædofile danskere.

Læs også

Biologisk mor til den ukrainske dværg afslører: Så gammel er min datter

Denne gang foregik det dog i USA, hvor 32-årige Tommy Lee Jenkins rejste intet mindre end 556 kilometer fra staten Indiana til staten Wisconsin. Det gjorde han, fordi han havde planer om at dyrke sex med en blot 14-årige pige, hvilket er ulovligt.

Den 32-årige mand var dog uvidende om, at en venneanmodning på Facebook i virkeligheden ikke var den person, han troede det var.

Snedigt politiarbejde

Ifølge det amerikanske medie NBC News havde den 32-årige Tommy Lee Jenkins modtaget en venneanmodning på Facebook fra en 14-årig pige ved navn Kylee. Dette skete den 1. oktober.

Tommy Lee Jenkins begyndte at skrive med den unge pige, og lynhurtigt begyndte det at ende ud i seksuelle beskeder. Jenkins sendte intime billeder af sig selv til pigen, og han bad hende sende nogen retur. Det ville hun ikke, og i stedet forsøgte han at overtale hende til at besøge ham i sit hjem i Whitestown Indiana.

Det afviste hun også, men hun skrev, at han i stedet kunne komme til hende. Altså til Neenah i Wisconsin, som lå 565 kilometer væk.

Foto: Brown County Jail

Pigen må angiveligt have været yderst fristende for den 32-årige mand, for trods det, at han ikke havde nogen bil, så valgte han alligevel at drage ud på den lange rejse. 

Ifølge statsadvokat Matthew D. Krueger fra Wisconsin valgte Jenkins at tilbagelægge de 565 kilometer på henholdsvis gåben, på cykel og i bus. Han holdt pigen opdateret med sin færden på vejen, og hun ‘glædede’ sig til at møde ham.

Da Jenkins endelig ankom til Wisconsin, hvor han havde set frem til at dyrke sex med den alt for unge pige, fik han sig i stedet en slem overraskelse. Pigen ved navn ‘Kylee’ var i stedet en politibetjent fra Winnebago County Politi, og han anholdte den 32-årige mand.

Jenkins blev sigtet for forsøg på sex med en mindreårig, og han kan se frem til minimum 10 år i fængsel. Det skyldes, at han tidligere har siddet i fængsel for fire tilfælde af misbrug mod børn.

Læs også

Fejl i jacuzzi: 10-årig pige blev suget fast og druknede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip