Kuliltealarm i swingerklub: 300 nøgne mennesker måtte evakueres

Foto: Shutterstock

Elleve mennesker blev såret efter en kuliltealarm på en swingerklub i Nordrhein-Westfalen.

Redningsfolk og politimænd måtte i stor stil rykke ud til en alarm i en swingerklub i den tyske by Nordrhein-Westfalen. Da de ankommer er to gæster allerede kollapset, mens flere klager over ubehag. Det skriver det tyske medie RTL.de.

Der var 300 gæster til stede i klubben, der var i gang med en større fest. Om det var gæsternes eskapader, der opbrugte ilten i klubben, fortæller historien ikke noget om. I hvert fald var kulilteniveauet i klubben så højt, at det var til fare for gæsterne. Festen blev aflyst, og gæsterne blev evakueret. 

Heldigvis var der ingen af gæsterne, der kom alvorligt til skade. I hvert fald ikke ved kulilteforgiftningen, hvilke andre skader festen har forvoldt, det kan kun gæsterne fortælle. 

De nøgne eller meget letpåklædte gæster blev evakueret ud på vejen, hvor der ventede busser, som kunne fragte dem væk fra stedet. Akutlæger og paramedicinere stod klar til at behandle de gæster, der krævede behandling. Der var mere end 150 redningsarbejdere på arbejde i forbindelse med aktionen. 

Om det var en af gæsterne, der bare ville have lidt flere uniformerede mænd med i den erotiske leg, kan man kun gisne om. I hvert fald er klubben klar til at åbne, så snart myndighederne finder ud af, hvad der skabte det høje kulilteniveau.

Læs også

Sædbank eksploderer: Brandmænd søger dækning

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip