Kvinde blev tilfældigt overfaldet af tre indvandrere

Foto: Jokum Tord Larsen/Ritzau Scanpix

Politiet er i øjeblikket ved at lede efter tre mænd, der helt tilfældigt overfaldt en 31-årig kvinde tidligt søndag morgen.

Det er sjældent til at forstå, hvad der foregår oppe i hovedet på personer, der helt tilfældigt overfalder fremmede, men det var alligevel tilfældet søndag aften, da en 31-årig kvinde fra Greve måtte ringe til politiet.

Hun fortalte politiet, at hun tidligt søndag mellem klokken 05 og 06 blev overfaldet på stisystemerne mellem Tjurgården og Gersagerparken.

Læs også

Politiet advarer danske bilister: Tænk dig om, når du skal tanke

Kvinden kom gående hen ad stien, da hun pludselig blev kontaktet af tre fremmede mænd. De skubbede hende omkuld og holdt fast i hende.

Den 31-årige kvinde mistede kortvarigt bevidstheden, og da hun vågnede op igen, var de tre mænd forsvundet.

Hvad var hensigten?

Kvinden blev kørt til en læge af politiet, som skulle undersøge hende for skader og spor efter overfaldet. Hun var dog sluppet fra det uden behandlingskrævende skader.

Ifølge politiet er der tale om tre mænd af anden etnisk oprindelse end dansk på mellem 25 til 30 år. De talte alle dansk.

Politiet afspærrede efterfølgende området, for at undersøge stisystemerne for spor, men de har ikke underrettet om, hvorvidt det lykkedes at finde noget.

Politiet forsøger nu at få identificeret de tre mænd og ikke mindst få afklaret, hvad hensigten med overfaldet på den 31-årige kvinde har været.

Hvis du har set noget i de tidlige morgentimer i løbet af søndagen, så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte politiet på telefonnummer 114, hvis du har informationer, der kan hjælpe politiet med at finde frem til de tre mænd.

Læs også

1.2 millioner danskere får 50 gratis tv-kanaler

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip