1.2 millioner danskere får 50 gratis tv-kanaler

Foto: Shutterstock.com

I en periode på to uger vil helt op mod 1.2 millioner danskere få åbnet op for 50 gratis tv-kanaler.

I løbet af det sidste halve år, har YouSee i den grad været i medierne. Sjældent har det været for noget godt, da de i efteråret meldte ud, at de fjernede alle Discoverys tv-kanaler fra deres tv-pakker.

Siden da har de mistet mange kunder, men nu kommer de med et massivt ‘tilbud’, som i den grad må vække glæde hos deres kunder.

Læs også

En million danskere vil i morgen vågne op til prisstigninger

YouSee ønsker nemlig at give endnu mere underholdning til danskerne, der er låst fast hjemme i deres stuer, så de åbner op for 50 gratis tv-kanaler til ALLE deres kunder.

Det betyder med andre ord, at cirka 1.2 millioner danskere i disse dage vil få 50 gratis tv-kanaler, som de kan nyde godt af hen over påsken.

Åbner op for stort set alle tv-kanaler

“Vi forventer, at efterspørgslen efter nyheder og underholdning vil stige i påsken, hvor endnu flere danskere vil være hjemme. Vi er derfor rigtig glade for at kunne åbne op for stort set alle vores tv-kanaler hen over påsken”, fortæller YouSee-direktør Jacob Mortensen ifølge Recordere.dk, inden han fortsætter:

“Det betyder bl.a., at vores kunder vil få adgang til alle tv-kanaler fra TV 2, NENT og Disney. Samt en lang række tv-kanaler, hvor de bl.a. kan fordybe sig i historie- og naturprogrammer eller finde ny underholdning til børnene,” lyder det fra direktøren.

Det meddeles ikke hvilke kanaler, der bliver åbnet op for, men det skulle være langt de fleste og derfor er der garanti for, at du får åbnet op for nogle eftertragtede kanaler i en periode på to uger.

Fra på fredag den 3. april og frem til fredag den 17. april, vil du som YouSee-kunde få åbnet op for 50 kanaler. Det er alt fra nyheder til underholdning og sport, hvis der altså vel og mærke bliver sendt noget sport i perioden.

Hvad mener du om tilbuddet fra YouSee?

Læs også

Luksusfælden: Peter vil have dyr bil i stedet for vuggestueplads til datteren

 

 

Dagens Gossip