Kvinde død efter vold på hotelværelse: Kæresten er fængslet

En kvinde er lørdag omkommet efter at være blevet udsat for vold på et hotelværelse i Viborg. Kvindens kæreste er anholdt og sigtet.

En 42-årig kvinde er lørdag blevet erklæret død, efter hun blev udsat for grov vold på et et hotel i Viborg fredag. Kvindens 37-årige kæreste er blevet sigtet og varetægtsfængslet for forbrydelsen

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 18.56 fredag 14. september modtog politiet en anmeldelse fra en 37-årig mand om, at hans kæreste - en 42-årig kvinde - havde brug for en ambulance, idet hun havde vejrtrækningsbesvær.

Læs også

Nyt i Emilie Meng-sagen: Politiet gen-undersøger sø

Parret befandt sig på et hotelværelse i Viborg, og ved politiets ankomst til stedet kunne det konstateres, at kvinden var bevidstløs, og at hun havde været udsat for vold.

Den 37-årige mand blev anholdt på hotelværelset, mens kvinden blev bragt til Viborg Sygehus. I løbet af lørdagen forværredes kvindens tilstand dog, og lørdag aften afgik hun ved døden. Politiet afventer nu resultatet af obduktionen for at fastslå dødsårsagen.

Lørdag 15. september blev den anholdte mand fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holstebro, hvor han blev sigtet for grov vold efter straffelovens § 245.

Læs også

65-årig kvinde fik sit livs chok: Blev skrækslagen, da hun så, hvad der lå i hendes kolonihave

Manden nægtede sig dog skyldig. Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Både anholdte og afdøde er fra Viborg-området.

Af hensyn til efterforskningen har politiet ikke yderligere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Læs også

Kulhydrater består af kostfibre, stivelse og forskellige arter af sukker. Her kan se hvilke fødevarer som indeholder gode og dårlige kulhydrater.

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip