65-årig kvinde fik sit livs chok: Blev skrækslagen, da hun så, hvad der lå i hendes kolonihave

Foto: Sarah Christine Nørgaard/Scanpix

En kvindelig kolonihaveejer fik sig noget af et chok, da hun søndag stødte på en uønsket gæst i sin kolonihave.

De fleste kolonihaver er hyggelige og fornøjelige, men det var ikke tilfældet søndag eftermiddag, da en 65-årig kvinde fra Kokkedal ville aflægge sin kolonihave på Møllehavestien i Frederiksværk et besøg.

Det skriver Nordsjællands Politi i deres døgnrapport.

For da kvinden nåede frem ved 17-tiden, blev hun mødt af en ubehagelig overraskelse i form af en uindbudt gæst.

Læs også

Kold luft mellem Mascha Vang og Annette Heick: ‘Det sårer mig dybt’

For rullet sammen i kolonihaven lå nemlig en godt en meter lang slange i brunlige camouflagefarver og lod ikke til at ville forlade haven frivilligt.

Det skræmmende syn fik straks kvinden til at kontakte politiet, der dog måtte have assistance fra en slangekyndig. Sammen ankom de til kolonihaven, hvor slangeeksperten mente, at der var tale om en boaslange - en kvælerslange-art der kan blive helt op til 4,6 meter.

Heldigvis for kvinden blev slangen fjernet fra kolonihaven, men historien melder ikke noget om, hvor den nu er havnet.

Læs også

Bagte kartofler - Her finder du opskriften på Danmarks bedste hjemmelavede bagekartofler uden staniol. Du får også kokkens hemmelige trick til bagte kartofler, der gør dem ekstra sprøde.

Blå sygesikring - Har du styr på reglerne for det blå sygesikringskort? Bestil blå sygesikring her og få svar på alle dine spørgsmål.

Sensommervise - Her finder du tekst og melodi til Sensommervise. Sensommervisen er skrevet af parret Kirsten og Finn Jørgensen og handler om efterårets begyndelse.

 

Dagens Gossip