Kvinde indleverede mobil til reparation: Endte med sigtelse

Modelfoto: Shutterstock.com

Mandag indleverede en kvinde en telefon til reparation. Her fik hun sig en ubehagelig overraskelse.

I går, mandag, kom en kvinde og to børn ind i en butik på Toldboldgade i Aarhus C for at indlevere en telefon til reparation.

Læs også

Sag om forsvundet teenagepige - nu er forældrene sigtet for drab

Telefonens signal var begyndt at drille, men da de afleverede telefonen, fik de sig en ubehagelig overraskelse. Ekspedienten kunne nemlig oplyse, at den var meldt stjålet og at den ville blive afhentet af politiet.

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten. 

Købt på Den Blå Avis

Kvindens 18-årige datter havde for knap et år siden købt telefonen via en annonce på Den Blå Avis. 

Datteren havde aftalt at mødes med sælgeren ved Busgaden i Aarhus, hvor hun købte telefonen for 6000 kroner. Hun betalte kontant uden at få kvittering eller lignede dokumentation med, oplyser politiet.

Da de afleverede telefonen, fik de sig en ubehagelig overraskelse. Modelfoto: Shutterstock.com

Telefonen havde virket fint indtil nu, hvor det var begyndt at knibe med signalet. Den 18-årige kvinde besluttede derfor at indlevere telefonen til reparation, og hun har forklaret til politiet, at det først dér gik op for hende, at der var tale om en stjålet telefon. 

Men det kunne politiet ikke tage højde for, og den 18-årige kvinde blev sigtet for hæleri ved at have købt en stjålet telefon.

Er du i tvivl?

Den 18-årige kvinde fik hverken kvittering eller lignede dokumentation, da hun købte telefonen. 

Østjyllands Politi opfordrer til, at man ved handel mellem private altid sørger for at få en form for kvittering eller anden dokumentation for, at der ikke er tale om hælervarer. 

Er du i tvivl, så lad være med at indgå en handel, da det i sidste ende kan betyde, at du bliver sigtet for hæleri, rådgiver Østjyllands Politi.

Læs også

Mette Frederiksen advarer danskerne: Vi præsenterer nye opstramninger

 

 

 

Dagens Gossip