Kvinde kørte på landevej i Ringsted, da hun spottede en bil i vejkanten: Så gik alvoren op for hende

Nils Würtzenfeld

354 uger siden

|

28/09/2017
112
Livsfarlig situation i Ringsted onsdag aften. Foto: Polfoto/Gorm Olesen
Livsfarlig situation i Ringsted onsdag aften. Foto: Polfoto/Gorm Olesen
En kvinde handlede onsdag aften hurtigt, da hun ved Ringsted opdagede, at en anden bilist var i livsfare.

Dagens topnyheder

Onsdag aften kom en kvinde kørende ad Østre Ringvej ved Ringsted på Sjælland, da hun lagde mærke til en bil i vejkanten. Det skriver SN.dk.

I den parkerede bil sad en anden kvinde, der kort forinden havde set røg stige op fra motoren i sin Citroën. Derfor var kvinden kørt ind til siden, mens hun ringede til sin mand for at få råd.

Hvad den nødstedte kvinde dog ikke kunne se, var, at hendes bil var i brand, da flammer slikkede op af bilen fra undersiden.

Dette observerede kvinden i den forbipasserende bil heldigvis, hvorefter hun straks stoppede op og i en fart fik trukket den anden kvinde ud af den rygende Citroën. En handling, som brandvæsnet hylder:

- Bilisten hjalp en kvinde i bilen ud. Hun havde set røg fra motoren og var kørt ind til siden for at ringe til sin mand. Hun kunne ikke se, det brændte under bilen, når hun sad inden i, siger beredskabsinspektør Michael Lohse fra Midt- og Sydsjællands Brand og Redning til SN.dk

Den kvindelige bilist i den forulykkede Citroën har siden kunne prise sig lykkelig for, at hendes medbilist nåede at reagere hurtigt.

For umiddelbart efter at kvinden var blevet hjulpet ud fra førersædet, brød bilen for alvor i brand. En bil, der ifølge Michael Lohse, næppe kommer ud at køre igen.

Hverken den kvindelige bilist eller hendes hjælper kom noget til. Takket være den hurtige reaktion.

Kvinde fra Næstved sad i sin bil og spiste mad fra McDonald's - få sekunder senere alarmerede hun politiet